Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2012. Június 11. 14:00, hétfő | Helyi
Forrás: Békéscsabai Hírek

Dajka László Békéscsabára igazolt

Dajka László Békéscsabára igazolt

A Puskás-akadémia bajnokcsapat edzője az NB II-ben folytatja. A Puskás Akadémia U18-as csapatának edzője bajnoki címmel búcsúzott Felcsúttól.

Dajka László a következő idénytől a Békéscsaba vezetőedzőjeként dolgozik. Bajnokcsapattól talán egy leendő bajnokcsapathoz igazolt. Izgalmas, három tizenegyest hozó mérkőzésen 4-2-es győzelemmel és bajnoki címmel zárta le egyéves felcsúti edzői pályáját Dajka László. A játékosként huszonnégyszeres bajnok szakember a Puskás Akadémia U18-as csapatával egy ponttal megelőzte a Honvédot, s így szerzett bajnoki címet. A következő idényben új feladatára koncentrál: Dajka László az NB II Keleti csoportban szereplő Békéscsaba vezetőedzője lesz.

„Köszönöm a Puskás Akadémiának a felcsúti egy évet. Büszke vagyok a csapatomra, mert sokat tett a bajnoki címért és akkor is hitt a győzelemben, amikor a 2-0-s előnyünk után az Újpest kiegyenlített. Nagyon remélem, hogy a Puskás-akadémista tanítványaim közül legalább öt-hat NB I-es futballista lesz! Az új munkám nem ismeretlen számomra, Békéscsabán dolgoztam korábban, ismerem a helyi viszonyokat. Azon leszek, hogy Békéscsabának újra NB I-es csapata legyen!” – mondta az FFT-nek Dajka László, a Békéscsaba új vezetőedzője.

Fotó: Takács József

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Életmód

Művészetek Völgye - Csaknem háromezer program az idei fesztiválon

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe