Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Március 29. 14:50, péntek | Belföld
Forrás: MTI

Dohányboltok - újabb kiírás jelenik majd azokra a településekre, amelyekre nem adtak be ajánlatot

Dohányboltok - újabb kiírás jelenik majd azokra a településekre, amelyekre nem adtak be ajánlatot

A dohány-kiskereskedelmi jogosultság átengedésére újabb pályázatot írnak ki azokra a településekre, amelyekre a korábbi kiírásban nem adtak be ajánlatot- közölte a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. pénteken.

A társaság tájékoztatása szerint 1.417 településről nem érkezett ajánlat a február 22-ei határidőre, esetükben eredménytelennek nyilvánították a pályázatot, és ezekre a településekre új kiírást tesznek közzé a pénteki felhívást követő 30. napon.
Az ismételten kiírt koncessziós jogosultságokkal érintett települések listája megtekinthető a www.nemzetidohany.hu honlapon.
Az új pályázati kiírások a megjelenést követően a Széchenyi Programirodáknál szerezhetők be, illetve letölthetők a www.kormany., a www.nemzetidohany.hu és a www. szechenyiprogramiroda.hu honlapokról.
A társaság közleményében emlékeztet arra, hogy a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. az előírásoknak és törvényi határidőknek megfelelően 2013. február 23-án megkezdte a korábbi pályázatra beérkezett anyagok iktatását és bontását, az érvényesség ellenőrzését.
A határidőn belül összesen 15.633 darab pályázati anyag érkezett be, amelyek feldolgozása és értékelése jelenleg is folyamatban van. Az értékelés folyamata alapján már megállapítható, hogy míg bizonyos területeket illetően a túljelentkezés négy-ötszörös, addig egyes településeken a pályázati eljárás eredménytelen, mert nem érkezett ajánlat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.