Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. November 14. 07:11, csütörtök | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu - illusztráció: pixabay

Egy 94 éves bajbajutott bácsinak segítettek a rendőrök

Egy 94 éves bajbajutott bácsinak segítettek a rendőrök

Kutyáját szerette volna megetetni az az idős férfi, aki mezőkövesdi háza udvarán elesett és több órája hangosan segítségért kiabált.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei november 11-én 22 óra 20 perckor szolgálatellátásuk során Mezőkövesden a Margit utcán haladtak járművükkel, amikor hangos segélykiáltásokra lettek figyelmesek.

A járőrpár azonnal a hang irányába indult, amikor egy családi ház udvarán egy idős férfit láttak meg, aki egy széken ülve segítségért kiabált.

A 94 éves férfi elmondta, hogy még világosban jött ki az udvarára a kutyáját megetetni, azonban elesett és nagyon megütötte fejét és karját. Erre a székre ugyan még fel tudott ülni, de a házba nem volt már ereje bemenni, órák óta segítségért kiabált és már nagyon fázott is.

Gál Klaudia őrmester és Bukó László őrmester a bajbajutott férfit felsegítette, majd bekísérte házába, ahol meleg plédekkel betakarták.

A járőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait is, akik az átfázott idős férfit további ellátása céljából az egri kórházba szállították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.