Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Október 03. 20:13, kedd | Belföld
Forrás: mti

Egy ember meghalt épülettűzben Tompán

Egy ember meghalt épülettűzben Tompán

Egy ember meghalt, egy pedig könnyű sérüléseket szenvedett kedden Tompán, ahol kigyulladt egy lakóház - közölte a Bács-Kiskun Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kovács Andrea ismertette: a nagyjából 100 négyzetméteres lakóház teljes terjedelmében égett, amikor a kiskunhalasi tűzoltók a helyszínre érkeztek. Az épületből egy embert addigra kihoztak, halálát a mentők állapították meg. Egy másik ember könnyű sérüléseket szenvedett, őt kórházba szállították.

A tüzet megfékezték, keletkezésének okát vizsgálják. Hürkecz Zoltán, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az esetet.

A baon.hu hírportál információi szerint a házban egy mozgássérült fiatalember élt édesanyjával. A férfit egy szomszéd és az édesanyja menekítette ki a házból, de a mentők már nem tudták megmenteni az életét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.