Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. December 29. 15:09, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Egy kislánya is volt Zámbó Jimmynek

Egy kislánya is volt Zámbó Jimmynek

Előkerült a Király titokzatos "gyermeke". A három fia mellett egy nevelt lánya is volt.

Mónika úgy emlékszik a 11 éve elhunyt énekesre, mint a világ legjobb apukájára. "A vér szerinti apámat nem ismertem, és amióta az eszemet tudom, nekem ő volt az apukám" - nyilatkozta a hot! magazinnak. A nő másfél éves volt, amikor Jimmy feleségül vette az édesanyját, Csoma Veronikát. "Magától értetődő volt, hogy apucinak szólítottam, úgy nevelt, mint az édesgyerekeit. A lányom, aki már nem ismerhette aput, a mai napig nagypapaként emlegeti" - tette hozzá. Jimmyvel a válást követően - amikor is az énekes Edit asszonyhoz költözött - sem szakadt meg a kapcsolata, a Király gyakran elvitte motorozni, s az új házassága ellenére is továbbra is mindennap Mónikáéknál ebédelt, vacsorázott. A testvérek között egyáltalán nem volt ellenségeskedés, Jimmy fiai édestestvérként szerették Mónikát, a Király pedig rajongott érte. "Mint egy igazi lányos apa, féltékeny is volt rám, amikor elkezdtek udvarolni a fiúk" - emlékezett vissza a mostanáig "bujkált" családtag.

Címkék: Zámbó Jimmy

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.