Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2011. Október 10. 08:00, hétfő | Helyi
Forrás: Békés Megyei Jókai Színház

Egy valóra vált álom: Monte Cristo grófja a színpadon

Egy valóra vált álom: Monte Cristo grófja a színpadon

Pénteken mutatta be színházunk Pozsgai Zsolt és Szomor György musicalét, a Monte Cristo grófját. Az ősbemutató sikere méltó kezdése volt az idei évadnak, melyet a titkok köré szervez teátrumunk.

Monumentális díszletek, háromdimenziós vetítés, hangtechnikai innováció – ez várta az idei évad első bemutatójának közönségét péntek este a Jókai színházban. Dumas regénye soha nem látott formában, Pozsgai Zsolt szövegeivel és Szomor György dalaival egy elképesztő musicalként mutatkozott be a teátrum színpadán. A társulat tagjai vendégművészekkel kiegészülve egy olyan közönségsikerre érdemes produkciót mutattak be, mely az egész ország érdeklődésére számot tarthat.

Az előadás előtt tűzzsonglőrök várták a nézőket, majd hamarosan megérkezett a Meszlényi Autószalon autója a Varázsszőnyeg-program első nyerteseivel. A kétsopronyi Laurinyecz István és felesége szeptember 26-án vehette át az ősbemutatóra szóló két darab belépőt Fekete Péter igazgatótól. Az előadás szünetében pedig a kincsvadászat játék utolsó ládájának kincsei is gazdára találtak. A hetedik megtalálónak, Szabó Zoltánnak a Csínom Palkó című etno-operett egyik kerékpárját adta át a direktor. Öt darab dedikált CD is tulajdonosra lelt az estén. A musical hanganyaga már megvásárolható a színház szervezőirodájában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára