Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Február 09. 06:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Elfogták a Budapesten megölt külföldi férfi feltételezett gyilkosát

Elfogták a Budapesten megölt külföldi férfi feltételezett gyilkosát

A nyomozók elfogtak egy 26 éves amerikai-brit állampolgárt, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölt egy francia férfit Budapesten - közölte a rendőrség szombaton a honlapján.

Korábban azt közölte a rendőrség, hogy idegenkezűség okozta annak a külföldi férfinak a halálát, akinek a holttestét szombaton kora reggel találták meg a főváros V. kerületében.

Azt írták, bejelentést kaptak arról, hogy egy férfi fekszik a Ferenczy István utcában. A mentők megállapították, hogy a 25 éves külföldi állampolgár a helyszínen belehalt súlyos sérüléseibe.

A rendőrség hét órán belül azonosította a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható amerikai-brit állampolgárt, akit 14 órakor egy Múzeum körúti lakásban elfogtak.

A férfit emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatják ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.