Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2012. Szeptember 12. 16:00, szerda | Helyi
Forrás: Csabai Mérleg

ELMARAD A GÁZSZÜNET

ELMARAD A GÁZSZÜNET

Az Égáz - Dégáz Földgázelosztó korábban arról tájékoztatta a várost, hogy szeptember 25-én 8 óra és szeptember 27-én 8 óra között gázszolgáltatási szünettel járó karbantartási munkákat végeznek Békéscsaba területén.

A legfrissebb tájékozatás szerint a szolgáltató a karbantartási üzemtervét módosította, ezért a gázszolgáltatási szünet elmarad.

Nyomtatott lapunk zárásakor nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy Önök információt kapjanak többek közt a gázszünetről is, ezért csütörtökön megjelenő lapunkban még arról olvashatnak, hogy szeptemberben két napig szünetel a gázszolgáltatás. AZ ÉGÁZ-DÉGÁZ Földgázelosztótól kapott friss tájékozatás szerint azonban a MOL Földgázszállító Zrt. a karbantartási üzemtervét módosította, ezért a korábban szeptember 25. és 27. között meghirdetett gázszolgáltatási szünet elmarad, a gázszolgáltatás folyamatos lesz.

Múlt héten a polgármesteri hivatal és az intézmények vezetői, munkatársai egyeztetéseket folytattak a gázszünettel összefüggő teendőkről, mi pedig ígértük, hogy folyamatosan tájékoztatjuk Önöket ezzel kapcsolatban. Ennek eleget téve közölhetjük az örömhírt: nem kell azon rágódni, hogyan lesz meleg víz, meleg étel ezen a két napon, mert a GÁZSZÜNET ELMARAD!

M.E.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára