Városlista
2020. február 28, péntek - Elemér

Hírek

2011. Augusztus 05. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Előállították Fábry Sándort

Előállították Fábry Sándort

Fábry Sándorról nehéz elhinni, hogy valaha szembement volna a törvénnyel.

Ennek ellenére, miután néhány hete megjelentek a sajtóban azok a felvételek, amelyeken jól látható, amint egy nagyközönség előtt zajló beszélgetésen kedélyesen borozgatott, majd volánhoz ülve elhajtott a helyszínről, felszínre került egy korábbi esete is.

A humor-bonbonok atyja lázas ifjúságának éveiben bizony előszeretettel hallatta hangját az akkori diktatórikus rendszer ellen, és közel kétszáz társával együtt 1972. március 15-én a Batthyány-örökmécsesnél elénekelte a Himnuszt. Ezért a tettéért többedmagával elő is állították izgatás bűntettének vádjával, illetve szabálysértésért. Ezt követően az MSZMP KB Tudományos, Kulturális és Közoktatási Osztálya nem javasolta a fiatal Fábry egyetemi továbbtanulását.

Ennek ellenére az RTL Klub sztárja még az év szeptemberében megkezdhette tanulmányait a Pécsi Tanárképző Főiskolán, majd 1976-78 között az Eötvös Loránd Tudományegyetem magyar-német szakán is tanulhatott, ahol végül megszerezte diplomáját.

Ezek szerint Sándor a ma már viccesnek tűnő, ámbár akkoriban igen komolyan kezelt vád alól sérelem nélkül felszabadult, akárcsak idén, amikor is bizonyíték híján megszüntették ellene a nyomozást, ittas vezetési ügyében - írja az Új Ász.

STOP

Címkék: fábry sándor

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 27. 18:00, csütörtök | Bulvár

A vörös pandák nem egy, hanem valójában két fajba tartoznak

Genetikai vizsgálattal kínai kutatók bebizonyították, hogy a veszélyeztetett vörös pandák valójában nem egy, hanem két külön faj.

2020. Február 27. 15:07, csütörtök | Bulvár

Tíz érdekesség a Jegesmedvék világnapján - VIDEÓ

Ma van a Jegesmedvék világnapja!

2020. Február 27. 06:19, csütörtök | Bulvár

Titkos átjáróra bukkantak a brit parlament alsóházában

A brit parlament felújításán dolgozó történészek egy rég elfeledett titkos folyosót fedeztek fel a Westminster-palotában, a törvényhozás alsóházának ülésterme mellett - adta hírül a BBC honlapja.

2020. Február 25. 09:01, kedd | Bulvár

Lábas Viki: Nincsenek egoista harcok

A GLAMOUR Women of the Year énekesnői meséltek a kezdetekről és sikerről.