Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Június 19. 11:07, péntek | PR

Extrém megpróbáltatásokat kell kiállnia a Honor 4C-nek

Extrém megpróbáltatásokat kell kiállnia a Honor 4C-nek

A Honor bepillantást engedett legújabb telefonjának, a Honor 4C-nek tesztelési folyamataiba. Mielőtt gyártásba kerülnek, a tesztkészülékeknek egymás után tízezer be- és kikapcsolást kell túlélniük, majd két napon keresztül extrém hő

A Honorról

A Honor teljesen új márka a piacon, melyet gyártója azoknak a vásárlóknak szán, akik nem félnek önálló döntéseket hozni, és túllépni a nagy márkák marketingígéretein. A Honor küzd a megszokás ellen: a bátrak telefonja.
A Honor üzleti modelljét a fogyasztók igényei alakították ki. A Consumer to Business (C2B) modell lényege, hogy a gyártó a vásárlók visszajelzéseit, igényeit beépíti a fejlesztésbe, és a termékeket ezek szerint alakítja ki. Ez vonatkozik az értékesítési modellre is, így a Honor esetében nincs drága televíziós reklámkampány, a készülékeket elsősorban az interneten keresztül lehet megvásárolni. A formatervezés, a funkciók, a kezelőfelület esetében a gyártó szintén a vásárlók visszajelzései szerint alakította a készüléket. Ez az első alkalom, hogy egy mobilkészülék úgy kerül a piacra, hogy a fogyasztók részt vehettek a tervezésében. A Honor 4X vásárlói nem csupán egy új telefonhoz jutnak, hanem részeseivé válnak ennek a kapcsolatnak is, egy olyan gyártóval, amely elkötelezett arra, hogy kielégítse a digitális életvitelükben felmerülő igényeiket.

A Honor immár több mint hat hónapja van jelen a magyar piacon. A gyártó okostelefonjai nem csupán kedvező ár/érték aránnyal rendelkeznek, de strapabíróak is. Kevesen tudják, hogy a készülékeknek milyen nehéz teszteket kell kiállniuk, mielőtt tömeggyártásuk megkezdődik. Ezek során a telefonoknak bizonyítaniuk kell, hogy szoftverük stabil, használat közben nem kopnak el, kiállják az extrém hőingadozást, elviselik a nedvességet és a port, és bírják a leejtést. A Honor 4C a gyártó legújabb okostelefonja. Íme, a lista arról, hogy milyen megpróbáltatásokon kellett keresztülmennie, mielőtt a vásárlókhoz kerülhetett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat