Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2012. Augusztus 29. 12:00, szerda | Helyi
Forrás: Békéscsabai Hírek

Ez gáz – Szeptember végén 26 Békés megyei településen nem lesz gáz

Ez gáz – Szeptember végén 26 Békés megyei településen nem lesz gáz

Az Égáz-Dégáz karbantartási munkálatai nyomán két teljes napig tart majd a szolgáltatási szünet.

Az Égáz-Dégáz karbantartási munkálatai nyomán két teljes napig tart majd a szolgáltatási szünet. A cég győri, szegedi és békéscsabai munkatársa sem tudott bővebb felvilágosítást adni. A gázszolgáltató hivatalos közleménye szerint szeptember 25. reggel 8 óra és szeptember 27. reggel 8 óra között Almáskamarás, Bánkút, Békéscsaba, Biharugra, Doboz, Dombiratos, Elek, Geszt, Gyula, Kétegyháza, Kevermes, Körösnagyharsány, Körösújfalu, Kötegyán, Kunágota, Lőkösháza, Méhkerék, Mezőgyán, Nagygyanté, Nagykamarás, Okány, Sarkad, Sarkadkeresztúr, Tarhos, Újszalonta és Zsadány településeket érintően a földgázszállító rendszeren gázszolgáltatási szünettel járó karbantartási munkát végeznek majd.

A cég a veszélyhelyzetek megelőzése és a szolgáltatás majdani sikeres újraindítása érdekében arra kéri a fogyasztókat, hogy a megadott időszakban a gázmérő előtti főcsapokat zárják el és szüneteltessék a gáz-felhasználást.

A Pánczél Andreának, a társaság kommunikációs igazgatójának küldött emailben azt szeretném megtudni, hogy miért éppen ilyen módon, két teljes napon át zajlik majd a karbantartás, s miért nem éjszaka, szakaszolva végzik el ezt a feladatot?

Amíg a válaszra várok, addig egy gyors körtelefon Szegedre, Győrbe és még a helyi, békéscsabai ügyfélszolgálatra is. Vesztemre. A próbálkozás sikertelen: idegesítő várakoztató-zene, tanácstalan telefonközpontos és a telefoncsörgésre nem reagáló műszaki munkatárs szentháromsága jellemezi a virtuális kalandtúrát. Így tovább várok a mail-es reakcióra.

Az Index.hu oldal a Somogy megyei helyzetet ismerteti, egy helyi portál híradása alapján:

http://index.hu/belfold/2012/08/28/ket_napig_nem_lesz_gaz_somogy_megyeben/

Kovács Zsolt/Csaba Rádió (104 Mhz)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 10:49, kedd | Sport

A közép-európai FIA F4 bajnokság nyitóhétvégéje az új hazai pályán a Balaton Park Circuit-en

A mezőny nagy része már a hét közepén megkezdte a munkát. A GRT az autót hibátlanul felkészítette pilótánk pedig körről-körre alkalmazkodott az autóhoz és a körülményekhez, így magabiztosan vághattunk neki a hétvégének.

2024. Május 21. 10:02, kedd | Belföld

Éjfélkor jár le az szja jóváhagyásának határideje

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Május 21. 06:00, kedd | Életmód

Meteorológia: nagyon erős UV-B sugárzás várható kedden a Dél-Dunántúlon

Nagyon erős UV-B sugárzás várható kedden a Dél-Dunántúlon - közölte a HungaroMet Zrt. hétfőn.