Városlista
2020. február 28, péntek - Elemér

Hírek

2011. November 24. 15:01, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Fábry az összeomlás szélén?

Fábry az összeomlás szélén?

Közeli ismerősei, munkatársai aggódnak Fábry Sándorért. Szerintük ugyanis a showman borzalmasan nehezen viselné, ha nem folytatódna a showja és csupán az otthoni teendőkről szólna az élete a jövőben.

Mindig is a szórakoztatás, a munka, a színpad volt Fábry Sándor élete. Kevés ember mondhatja el magáról, hogy a munkája nem csupán a szenvedélye, de olyan jó is benne, hogy azzal hosszú-hosszú éveken milliók arcára csaljon mosolyt. Fábry ilyen. Legalábbis egyelőre úgy tűnik, hogy ilyen volt. A showman műsora ugyanis továbbra is pihenőpályán hever, nem tudni, hogy visszakerül-e az RTL Klub képernyőre, vagy esetleg a közszolgálati tévén jelentkezik újra... Rengeteg a kérdés a műsor körül, a producer, Kovács Kristóf ugyan bizakodik, de a tény mellett nem lehet elmenni: nincs képernyőn a műsor és igen nagy a csend körülötte.

Ismerősei, közeli kollégái szerint Fábrynak mindenképp képernyőre kell kerülnie, hiszen neki lételeme a szereplés.

"Ha nem szerepelhet, abba kisebb túlzással belehal. Imádja a családját, valósággal szerelmes a lányába, de ennek ellenére dolgoznia is kell, szüksége van elfoglaltságra, sikerre, anélkül összeomolhat" - mesélte egy közeli kollégája a storyonline-nak.

Címkék: fábry sándor

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 27. 18:00, csütörtök | Bulvár

A vörös pandák nem egy, hanem valójában két fajba tartoznak

Genetikai vizsgálattal kínai kutatók bebizonyították, hogy a veszélyeztetett vörös pandák valójában nem egy, hanem két külön faj.

2020. Február 27. 15:07, csütörtök | Bulvár

Tíz érdekesség a Jegesmedvék világnapján - VIDEÓ

Ma van a Jegesmedvék világnapja!

2020. Február 27. 06:19, csütörtök | Bulvár

Titkos átjáróra bukkantak a brit parlament alsóházában

A brit parlament felújításán dolgozó történészek egy rég elfeledett titkos folyosót fedeztek fel a Westminster-palotában, a törvényhozás alsóházának ülésterme mellett - adta hírül a BBC honlapja.

2020. Február 25. 09:01, kedd | Bulvár

Lábas Viki: Nincsenek egoista harcok

A GLAMOUR Women of the Year énekesnői meséltek a kezdetekről és sikerről.