Városlista
2020. február 28, péntek - Elemér

Hírek

2011. December 14. 07:59, szerda | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Fábry Sándor feláll az RTL Klubtól

Fábry Sándor feláll az RTL Klubtól

Fábry Sándor minden jel szerint átigazol az RTL Klubtól az MTV-hez.

A kereskedelmi csatorna hosszú ideje titkolózik az Esti Showderrel kapcsolatban, ugyanis ebben az évben még nem került képernyőre az egykor hatalmas nézettséget produkáló műsor. Úgy tűnik, a népszerű humorista megelégelte a bizonytalanságot, és számára biztatóbb vizekre evez.

- Meg tudom erősíteni, hogy az MTVA tárgyal Fábry Sándorral, és ha minden jól megy, akkor egy viszonylag közeli időpontban meg is fogunk tudni állapodni vele. Egyelőre aláírt szerződésünk még nincsen - tájékoztatta az Új Ászt Szabó László, az MTV kommunikációs igazgatója.

A helyzetet azonban megnehezíti, hogy a showmannek még szerződése van az RTL Klubbal, így akár több milliós pert is a nyakába varrhatnak, amennyiben hűtlen lesz jelenlegi csatornájához.
- Ebben az esetben felmerül a szerződésszegés kérdése, így a felek kiköthetnek egy kárátalányt, amely esetében nem kell külön bizonyítani a csatornát ért veszteségeket, hanem egy megállapított összeget kell kifizetni a csatorna részére, így az alany mentesül a szerződés összes következménye alól. Ha esetleg nincs kikötve a szerződésben kárátalány, akkor minden kárt tételesen bizonyítania kell a csatornának, amelyek igazodnak a szerződő félnek a havi keresetéhez, valamint ahhoz, mennyi időre szól a szerződés. Itt több milliós perekről beszélünk - mondta a napilapnak dr. Kamarás Péter ügyvéd.

A napilap munkatársa megkereste Kolosi Pétert is, az RTL Klub programigazgatóját, aki egyelőre nem kívánt nyilatkozni a témában.

Címkék: fábry sándor

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 27. 18:00, csütörtök | Bulvár

A vörös pandák nem egy, hanem valójában két fajba tartoznak

Genetikai vizsgálattal kínai kutatók bebizonyították, hogy a veszélyeztetett vörös pandák valójában nem egy, hanem két külön faj.

2020. Február 27. 15:07, csütörtök | Bulvár

Tíz érdekesség a Jegesmedvék világnapján - VIDEÓ

Ma van a Jegesmedvék világnapja!

2020. Február 27. 06:19, csütörtök | Bulvár

Titkos átjáróra bukkantak a brit parlament alsóházában

A brit parlament felújításán dolgozó történészek egy rég elfeledett titkos folyosót fedeztek fel a Westminster-palotában, a törvényhozás alsóházának ülésterme mellett - adta hírül a BBC honlapja.

2020. Február 25. 09:01, kedd | Bulvár

Lábas Viki: Nincsenek egoista harcok

A GLAMOUR Women of the Year énekesnői meséltek a kezdetekről és sikerről.