Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2012. Augusztus 12. 14:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Csabai Mérleg

Falunap Gerlán - galéria

Falunap Gerlán - galéria

Zelenyánszki Péter, az 1. számú választókörzet képviselője nyitotta meg ma délelőtt a tizedik, jubileumi falunapot Gerlán.

A helyi közösség – a gerlai polgárőrség, a gerlai nyugdíjasklub – összefogásával és szervezésében megvalósuló falunapon külön köszöntötte a képviselő a díszvendégeket: Pásztor József labdarúgót és Szigeti Csabát, a polgármesteri hivatal sportosztályának vezetőjét, a mezőmegyeri nyugdíjasokat, valamint a Gerláról elszármazott vendégeket.

Szigeti Csaba szerzőként is bemutatkozott a falunapon, hisz kötetlen beszélgetés formájában mutatta be az érdeklődőknek Pásztor című könyvét, amelyet a helyszínen meg lehetett vásárolni. A kötetből természetesen a gerlai ÁMK könyvtárába is jutott, így bárki számára hozzáférhető lesz.


A képre kattintva elérhető galériánk - fotó: Such Tamás

Miközben már javában rotyogott a bográcsokban az ebédnekvaló: a szerző örömmel dedikálta könyvét az érdeklődőknek, s a legendás labdarúgó is készségesen válaszolt az olvasók kérdéseire. A délelőtti kispályás labdarúgó kupa kezdőrúgásával Pásztor József adta meg az „alaphangot” a mérkőző csapatok számára.


A gyerekeket ugrálóvár, trambulin, különböző ügyességi versenyek, szellemi- és sportvetélkedők, kutyabemutató szórakoztatta.

Érdemes még kilátogatni az egész napos rendezvényre, hiszen délután is izgalmas időtöltést kínál a jubileumi falunap. Este a zenéé lesz a főszerep: ide várják Kölcsey Szabolcsot és Varga Ádámot a Kemény Gitárklubból, majd este a Török Akustik Band muzsikál. Éjfélig retro diszkóban rophatják mindazok, akik bírják még szuflával!

Vándor Andrea

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén