Városlista
2020. február 26, szerda - Edina

Hírek

2010. Január 13. 14:00, szerda | Helyi
Forrás: Békés Megyei Jókai Színház

Fedettpályás Sóska, sültkrumpli

Fedettpályás Sóska, sültkrumpli

A téli időjárással beköszöntött a kispályás foci időszaka. Van azonban három bíró, akik fütyülnek erre.

Az öltözőben három bíró, akik nagypályán is kispályások. Az öltözőn kívül szurkolóhad várja őket, míg a falak közt kiderül, hogy kerül-e feltét a sóskára, vagy elmúlik egy szerelem feltétlen. A téma már a padlón hever, foci és nő egy műben, mi kell még?

Sóska, sültkrumpli! Egy színdarab, amelyet azért tűzött a színház a műsorára, mert a foci rajongókat is ki akarja szolgálni. Egy komédia, ami a fociról szól, ami könnyű, szórakoztató, de gondolkodásra késztet. Egy dráma, ami emberi tulajdonságokat,- viszonyokat boncolgat, görbe tükröt tart elénk!

Január 14-én és 15-én este 7 órától a Jókai Színház Stúdiószínpadán, ismét látható Egressy Zoltán színpadi játéka.


Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 26. 06:41, szerda | Belföld

A máglyagyújtással és a koporsóégetéssel véget ért a mohácsi busójárás

A tradicionális húshagyókeddi máglyagyújtással és a telet szimbolizáló koporsó elégetésével rendben véget ért a mohácsi busójárás kedd este - közölte Hegedűs Emese, a rendezvény egyik főszervezője az MTI-vel.

2020. Február 26. 06:06, szerda | Belföld

Távgyógyítók ellen emeltek vádat Nógrádban

A Salgótarjáni Járási Ügyészség egy 32 éves férfi és 42 éves társa ellen emelt vádat, akik gyógyító szolgáltatást ígérve 98 ezer forintot csaltak ki egy sértettől - közölte az MTI-vel a megyei főügyész kedden.

2020. Február 26. 05:01, szerda | Belföld

Hidegfront érkezik, sok csapadékkal

Szerdán hidegfront érkezik, sok csapadékkal, néhol zivatarral - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez kedden eljuttatott veszélyjelzésében. Zivatarveszély miatt több megyére figyelmeztetést adtak ki.

2020. Február 26. 05:00, szerda | Belföld

Részletes tájékoztatást kaptak a háziorvosok a koronavírus-járvány megelőzéséről

Minden szükséges tájékoztatást megkaptak a háziorvosok és házi gyermekorvosok a koronavírus-járvány megelőzéséhez szükséges teendőkről - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) kedden az MTI-vel.