Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Június 22. 10:02, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

Fejszével vert szét egy padot egy dühöngő tini

Fejszével vert szét egy padot egy dühöngő tini

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy 16 éves külsővati fiatal ellen.

A rendőrségre június 20-án kora délután érkezett a bejelentés arról, hogy Külsővaton egy helyi fiatal fejszével szétverte a szomszédja padját, ami a háza előtt, az utcán állt. A helyszínre érkező rendőrök otthonában igazoltatták a 16 éves fiút, akit ezt követően előállítottak a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Az elkövető beismerő vallomást tett, melynek során elmondta, hogy konfliktusba keveredett a mellette lakó idős férfival, ezért mérgében magához vette az udvarukban lévő favágó fejszét, majd azzal szétverte a szomszédja által készített padot.

A 16 éves külsővati fiatal ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Címkék: fejsze, Külsővat, pad

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.