Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Július 14. 08:00, szerda | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Felhívás - baleset szemtanúit keresi a Békéscsabai Rendőrkapitányság

Felhívás - baleset szemtanúit keresi a Békéscsabai Rendőrkapitányság

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság hírösszefoglalója.

Békéscsabán, a Szerdahelyi utca 2. szám előtt ma (2010. július 13., kedd) reggel 7 óra 50 perckor összeütközött egy segédmotoros és egy kerékpáros. Mindketten egy kis kerti traktort előztek, amikor mellette összeütköztek és a traktor elé érve el is estek. A traktort egy 50 év körüli férfi vezette, aki láthatósági mellényt viselt és a Szabolcs utca irányába hajtott tovább.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság kéri a traktor vezetőjét, hogy jelentkezzen a 107-es segélyhívón. Várják továbbá mindazok hívását, akik látták az ütközést, vagy a baleset körülményeinek tisztázását bármilyen információval segíteni tudják.


Közlekedési balesetek:

Két balesetben négyen sérültek meg hétfőn Békés megyében. Reggel 7 óra után Orosházán ütközött össze egy motoros és egy biciklis. A baleset a Tél utcában történt. A motoros férfi és a kerékpáros nő is megsérült, sérüléseik az elsődleges orvosi vélemény szerint 8 napon belül gyógyulóak.

Két könnyű sérültje volt annak a balesetnek is, mely hétfőn délután történt Gyulán. Negyed 4 előtt pár perccel egy motoros és egy busz ütközött össze a Vértanúk útja, a Csabai út és a Kétegyházi út kereszteződésében. A segédmotoros a Vértanúk útján a központ felől a Csabai út irányába tartott, majd a Kétegyházi úti kereszteződésénél balra szeretett volna kanyarodni. A lámpa pirosat mutatott, de a motoros ennek ellenére megkezdte a kanyarodást. Így ütközött össze a Körös Volán menetrend szerinti járatával, melyen a baleset következtében egy utas könnyebben megsérült. A motoros férfi ugyancsak könnyű sérülést szenvedett.


Vargáné Szombati Andrea r. hdgy.
sajtószóvivő
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő