Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Szeptember 27. 18:57, hétfő | Bulvár
Forrás: infovárosok

Foci, zene, sztárok a XXIII. Szakmári Falunapon

Foci, zene, sztárok a XXIII. Szakmári Falunapon

Ezúttal nem csak sportoltak, hanem dalra is fakadtak a Prémium Médiaválogatott sztárjai a Szakmári Falunapon.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy olyan meghívást kaptunk a polgármester úrtól, amire a focin túl színpadi műsorral is készülhettek csapatunk tagjai. – kezdi Földesi János a sztárcsapat vezetője – nem titkolt vágyunk volt egy ilyen rendezvény, ahol szerepet kap a énekes, a humorista, a bűvész és a műsorvezető is. Ezért is szenzációs a mi kis csapatunk, mert igény szerint komplett rendezvényeket tudunk színesíteni.”

A rendezvény nyitásaként a Médiaválogatott az Újságíró Válogatottal csapott össze. A siker nem maradt el, hiszen András Gábor polgármesterrel kiegészülve győzték le az újságírókat.

„A sportsikerek után mi nyitottuk meg a színpadi műsort a feleségemmel, Ritával. A koradélutáni időpont ellenére szép számmal gyűlt össze Szenes Iván dalaira kíváncsi közönség.”- emlékszik Tihanyi Tóth Csaba.

A rendezvény összeállításánál természetesen a legkisebbektől a nyugdíjasokig, mindenkire gondoltak a szervezők. Bohóc-, és bűvészműsor után sorra léptek színpadra a Médiaválogatott tagjai. A hajnalig tartó mulatozást egy igazi retro disco zárta, ahol táncra idős és fiatal egyránt.

„Az az igazság, hogy egy éve volt utoljára rendezvényünk, az előző évi falunap óta nem tudtunk rendezvényt megtartani. Mindenféleképp szerettük volna ezt a nyári időszakot kihasználni amíg a negyedik hullám nem ér ide, lássuk az embereket szórakozni, jól érezni magukat. Ellássuk őket olyan programokkal, amik az elmúlt évben kimaradtak. Bízom benne, hogy ezt a rendezvénysorozatunkkal sikerült biztosítanunk." – összegezte a sikeres rendezvényt András Gábor, Szakmár polgármestere

Címkék: falunap, foci, szakmár, sztár, zene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára