Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2012. Május 15. 14:00, kedd | Helyi
Forrás: Békéscsaba Megyei Jogú Város

Folytatódik Magyarország legnagyobb hulladékgyűjtési akciója

Folytatódik Magyarország legnagyobb hulladékgyűjtési akciója

A belterületek megtisztítását tűzte ki célul idén a TeSzedd! – Összefogás a tiszta Magyarországért mozgalom.

Az ország legnagyobb hulladékgyűjtési akcióját június 2-án reggel 8 és este 6 óra között rendezi meg közösen a Vidékfejlesztési Minisztérium, a Belügyminisztérium, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség és az Országos Polgárőr Szövetség.

A szervezők ebben az évben is várják a vállalatok, önkormányzatok, iskolák, civil szervezetek, egyéni önkéntesek jelentkezését. Regisztrálni május 30-ig lehet a www.teszedd.hu honlapon. Az esemény kiemelt kommunikációs főtámogatója az MTVA Zrt.

Az országos hulladékgyűjtési akció célja, hogy széles összefogással a lehető legtöbb hulladéktól tisztítsuk meg az országot – mondta el a vidékfejlesztési miniszter a projektnyitó sajtótájékoztatón. Fazekas Sándor hangsúlyozta: Mindig is büszkék lehettünk történelmünkre és arra, hogy tiszta nép és ország vagyunk, a jövőben is ezt a karaktert kell erősítenünk. Éppen ezért mindazok jelentkezését várjuk, akik szeretnének tenni azért, hogy környezetük tisztább, rendezettebb legyen.

Regisztrálni 2012. május 30-ig lehet a www.teszedd.hu honlapon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén