Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2010. Január 12. 11:00, kedd | Helyi
Forrás: Békéscsaba Megyei Jogú Város

Füst- és alkoholmentes buli a Békéscsabai Kulturális Központban

Füst- és alkoholmentes buli a Békéscsabai Kulturális Központban

Az az ötlete támadt néhány hónapja a békéscsabai diákönkormányzatnak, hogy egy évekkel ezelőtt abbamaradt rendezvénysorozatot éleszt újra.


A „HELY! Nekem" füst- és alkoholmentes buli egyfajta kommunikációs eszköz is a szülők felé: a fiatalok nem csak akkor tudnak szórakozni, ha isznak és dohányoznak. A Békéscsabai Kulturális Központ (Ifiház) tökéletes helyszínnek tűnt, és mint később kiderült, kiváló partner a rendezvény megszervezésére. Békéscsaba középiskolái közül ketten, a Szent - Györgyi Albert Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium és a Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium pályáztak a rendezvényre. A pályamunkákat a városi diákönkormányzat tagjai értékelték; a pályázati kritériumok közé tartozott a ruhatár biztosítása, biztonsági ötletek kidolgozása, valamint kreatív, szórakoztató programok szervezése. A döntés értelmében 2010. január 15-én a Szegya, 2010. január 29-én a Belvár diákjai várják sok szeretettel a szórakozni vágyókat 19.00 órai kezdettel. A részvétel ingyenes. A szervezők azt nem tudják garantálni, hogy a rendezvény területén nem lesznek olyanok, akik fogyasztottak alkoholt, az viszont egészen biztos, hogy szigorúan tilos lesz az alkoholfogyasztás és a cigarettázás is, korhatárra való tekintet nélkül.

További információk a Patent Diákirodában, Kalina Gábor DÖK elnöknél, valamint Lukács Viktornál, a rendezvény koordinátoránál.

Jó szórakozást kívánnak a rendező iskolák, a Békéscsabai Kulturális Központ és a városi diákönkormányzat!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: