Városlista
2021. november 29, hétfő - Taksony

Hírek

2012. Március 04. 07:09, vasárnap | Kék hírek
Forrás: mno.hu / MTI

Gázmérgezés a tanuszodában

Gázmérgezés a tanuszodában

Gázmérgezés gyanúja miatt egy karbantartót a mentők kórházba szállítottak a jászkiséri iskola tanuszodájából, miután a létesítmény gépházában szombat délelőtt eddig ismeretlen okból klórgáz fejlődött.

Közölte a Szolnok megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Tótáné Nagy Éva főhadnagy tájékoztatása szerint a riasztott helyi tűzoltók a tanuszodát átszellőztették. A helyszínre vonult a megyei katasztrófavédelem veszélyhelyzeti felderítő csoportja is, amely gázkoncentráció-méréseket végzett. Az adatok alapján a klórgáz koncentrációja az egészségügyi határérték alatt maradt, így nem jelentett veszélyt a környezetre.

A katasztrófavédelmi szóvivő beszámolt arról is, hogy szintén szombaton Jászboldogházán a Petőfi utcában lévő sportcsarnok előtt munkavégzés közben egy gázvezetéket szakítottak el. A műszaki hibát jelezték a gázszolgáltatónak, amely a vezetéket helyreállította. A munkálatok idejére mintegy 200 embernek 45 perces időtartamra el kellett hagynia a sportcsarnokot.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 28. 16:08, vasárnap | Kék hírek

Viccnek indult, de a rendőrségen folytatódott az ügy

Egy 26 éves férfi és négy társa ellen folytatott nyomozást fejezték be a rendőrök. Vádemelést javasolnak.

2021. November 28. 11:02, vasárnap | Kék hírek

Tunéziai drogdílert fogtak el a magyar rendőrök

Kokaint és hasisgyanús anyagot foglaltak le a rendőrök a feltételezett elkövető lakásán, a kábítószer feketepiaci értéke akár kétmillió forint is lehet.

2021. November 27. 16:02, szombat | Kék hírek

Hét drogdíler kaptak el Bács-Kiskunban

Bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt hét embert vettek őrizetbe egy Baján, Érsekhalmán és Siklóson tartott rendőrségi akció után

2021. November 27. 14:00, szombat | Kék hírek

Több tucat rendőr csapott le egy drogbandára Pest megyében

Két nap alatt tíz helyszínen gyűjtöttek be 11 gyanúsítottat a Pest megyei rendőrök. Az akciókban öt kábítószer-kereskedelemmel, hat fogyasztással gyanúsított férfit fogtak el.