Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Január 24. 14:27, szerda | Kék hírek
Forrás: police.hu

Gáztűzhelyt, porszívót, krumplit és húst lopott

Gáztűzhelyt, porszívót, krumplit és húst lopott

Őrizetbe vették azt a lopásokkal megalapozottan gyanúsítható férfit a rendőrök, aki több helyre is betört és jó pár értéket tulajdonított el.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság január 3-án nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen, aki egy jánoshalmi ház kerítésén átmászva a bezáratlan épületből gáztűzhelyt, porszívót és egy mázsa burgonyát tulajdonított el.

Néhány nappal később szintén ismeretlen elkövető egy lakóház kerítését megrongálta, és az ajtóra szerelt lakatot eltávolította. Az ingatlanból csaptelepet, DVD lejátszót és fagyasztott húst lopott el. Ugyanebben az időszakban egy telepről vasanyag tűnt el.
Január 22-én és 23-án újabb két lakásbetörés történt Jánoshalmán. Az egyik házból gázpalackot vittek el, míg a másik helyről dísztőrt, kávéfőzőt, szódásszifont és lámpát.

A jánoshalmi rendőrök adatgyűjtés során beazonosították és elfogták azt a 28 éves helyi férfit, aki a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. Őt kihallgatását követően január 23-án 16 óra 30 perckor őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.