Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Május 22. 08:00, kedd | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Halálos baleset a 44-es számú főúton

Halálos baleset a 44-es számú főúton

Rendőrségi hírek Békés megyéből, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

2012.05.21.-én, 00 óra 45 perckor halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a 44-es számú főút 104-es km szelvényében, Békéscsaba és Kondoros között, a Békési úti elágazásnál. Egy személygépkocsi haladt Szarvas felől Békéscsaba irányába, amely eddig tisztázatlan ok miatt áttért a menetiránya szerinti baloldalra, ahol frontálisan összeütközött a szemből érkező román honosságú kamionnal. Az autó vezetője, egy 28 éves nő és a vele utazó három gyermeke a helyszínen életét vesztette.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság szakértők bevonása mellett vizsgálja a baleset körülményeit.

-----------------------------------------------------------

Hat személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2012. május 20-án, vasárnap

Békés megyében vasárnap hat személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Délelőtt 10 óra körül Orosházán, a Székács József és az Arany János utcák kereszteződésénél egy tehergépkocsi és egy kerékpáros ütközött össze. A kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett.

Délután 3 óra körül Békéscsaba külterületén egy motorkerékpáros meg szeretett volna fordulni az úttesten, de a manőver közben összeütközött egy őt éppen előző személygépkocsival. A motoros könnyebben megsérült.

Ezt követően, háromnegyed 5 körül Békéscsabán, a Temető sor – Bartók Béla út kereszteződésében összeütközött két személygépkocsi és az egyik autó utasa könnyű sérülést szenvedett.

Kora este, negyed 6 körül Kamuton, a Petőfi utcában egy személygépkocsi vezetője felhajtott az útpadkára és egy buszmegállónak ütközött, majd elment a helyszínről. Az autó vezetőjét lakásáról előállították. A férfi könnyű sérülést szenvedett, és felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan vezetett.

Fél 6 körül Gyomaendrőd külterületén történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset. Egy személygépkocsi egy elektromos kerékpáros előzésébe kezdett és eközben érintőlegesen összeütközött egy neki szemből érkező másik autóval. Az előző személyautó elsodorta az elektromos kerékpárost is. A balesetnek négy súlyos és két könnyű sérültje van.

Végül 19 óra 25 perc körül Békéscsabán, a Kazinczy utca és a Tinódi utca kereszteződésében összeütközött két személygépkocsi. Az egyik autó két utasa sérült meg, sérülésük az elsődleges vizsgálatok eredménye szerint 8 napon belül gyógyuló.

Vargáné Szombati Andrea r. fhdgy.
sajtószóvivő
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.