Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Április 17. 05:00, szerda | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Hazahívó ösztöndíj tapasztalt kutatóknak

Hazahívó ösztöndíj tapasztalt kutatóknak

A Szent-Györgyi Albert Hazahívó Ösztöndíj tapasztalt kutatóknak pályázat célja kiemelkedő szakmai, tudományos teljesítménnyel, jelentős kutatási projektvezetői tapasztalattal és nemzetközi elismertséggel bíró tapasztalt oktató-kutatók hazatérésének elősegítése, továbbá a hazai felsőoktatásba történő beilleszkedésük anyagi és szakmai támogatása.

A Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal a pályázatot a Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával hirdeti meg.

A jelen ösztöndíj felhívás támogatási kerete a támogatásban részesült pályázók létszáma alapján kerül meghatározásra. A kiírás tervezett keretösszege 240 000 000 Ft, ami a támogatottak számától függően változhat.

Jelen pályázati felhívás keretében várhatóan 15 ösztöndíjra pályázó részesülhet támogatásban.

Az ösztöndíj havi összege: 1 000 000 Ft.

Jelen Ösztöndíjra minden tudományterület képviselői pályázhatnak.
Az elbírálásnál előnyben részesülnek a műszaki és természettudományok, a matematika és az élettudományok területéről érkező pályázatok.
A pályázatot elektronikus formában kell benyújtani.

A pályázat benyújtásának előfeltétele, hogy a pályázó az informatikai rendszerben (http://www.nemzetikivalosag.hu) regisztrálja magát. A egisztrációt igazoló regisztrációs nyilatkozatot – melyet a rendszer generál – a pályázó köteles kinyomtatni, aláírni és a pályázat beadási határidejéig postára adni (a postai bélyegző dátuma számít) a következő címre: Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal, Nemzeti Kiválóság a Konvergencia Régióban Projektiroda, 2801 Tat

A pályázatot és annak összes mellékletét magyar nyelven kell benyújtani. A pályázatot az informatikai rendszerben kell feltölteni, annak véglegesítésével a pályázat beadottnak minősül.

A véglegesítésnek 2013. május 31. 18:00 óráig kell megtörténnie, a határidő lejártával a rendszer azt nem engedélyezi.

Javasoljuk, hogy véglegesítés előtt a pályázat automatikus ellenőrzésének efuttatását a határidő lejárta előtt legalább 4 órával indítsák el, hogy kellő idő álljon rendelkezésre, amennyiben valamit még pótolni szükséges.

A regisztrációs nyilatkozat postai úton történő beérkezése nélkül is lehet a pályázatot véglegesíteni az informatikai rendszerben.

A pályázat benyújtása az informatikai rendszerben 2013. április 23-tól lehetséges.

Postai szolgáltatóval, e-mail-en, személyesen illetve egyéb módon beadott pályázatok befogadása nem lehetséges.
A pályázattal kapcsolatos kérdéseiket az elektronikus pályázati rendszeren keresztül, illetve a következő e-mail címen tehetik fel: szentgyorgyi424@kih.gov.hu.

A pályázat kitöltésére szolgáló informatikai rendszer elérhetősége:
http://www.nemzetikivalosag.hu.

A kiírás elérhető: kih.gov.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben