Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Február 04. 08:00, csütörtök | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Helyi kék hírek - balesetek

Helyi kék hírek - balesetek

A Viharsarokban történt - a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság napi hírösszefoglalója.

2010.02.02.-án 15 óra 25 perckor Békéscsaba felől Szabadkígyós irányába közlekedett egy személygépkocsi, amelynek vezetője nem tartott kellő követési távolságot az előtte, vele azonos irányba haladó személygépkocsival és hátulról neki ütközött. Az ütközés erejétől az elől lévő autó neki ütközött az előtte forgalmi okból álló harmadik személyautónak, amely egy előtte szintén forgalmi okból álló autónak ütközött. A négy autó karamboljából mindössze a második autó utasa sérült meg könnyebben. Az anyagi kár jelentős.

2010.02.02.-án 17 óra 05 perckor Békéscsabán a Berzsenyi utca irányából a Bánszki utca felé közlekedett egy személygépkocsi a Bajza utcán a külső forgalmi sávban. A Derkovits sor Bánszki utca kereszteződéséhez érve nem biztosította a gyalogos átkelőhelyen közlekedő gyalogosnak az elsőbbséget és elütötte. A gyalogos a baleset következtében 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

2010.02.02.-án 12 óra 55 perckor Szarvason a Bocskai utcán közlekedett egy személygépkocsi. A Szabadság utca kereszteződésénél nem biztosította az elsőbbséget a Szabadság utcával párhozamosan kiépített kerékpárúton elektromos kerékpárjával közlekedő személynek és összeütköztek. A baleset során kerékpáros könnyű sérüléseket szenvedett.

Albert István r. hdgy.
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő