Városlista
2022. január 17, hétfő - Antal

Hírek

2010. Február 08. 08:00, hétfő | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Helyi kék hírek - balesetek

Helyi kék hírek - balesetek

A Viharsarokban történt - a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság napi hírösszefoglalója.

2010.02.06.-án 14 óra 50 perc körüli időben Békés felől Gerla irányába közlekedő személygépkocsi vezetője egy balra ívelő útkanyarulatból kiérve keresztbe fordult az úttesten és átsodródott a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő és az úttest szélére lehúzódó másik személygépkocsival. A balesetben a szabályosan közlekedő autó vezetője 8 napon belül gyógyuló könnyű, míg a balesetet okozó autó vezetője 8 napon túl gyógyuló súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

Pengő Erzsébet r.fhdgy.
sajtóügyeletes

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 17. 18:05, hétfő | Belföld

Rálőttek egy határőrre a Szentpéterfa-Eberau határátkelőnél

Rálőttek egy osztrák határőrre hétfő délelőtt a magyar-osztrák határon, a Szentpéterfa-Eberau határátkelőhely közvetlen közelében.

2022. Január 17. 17:03, hétfő | Belföld

Enyhén emelkedik a szennyvízben a koronavírus-örökítőanyag koncentrációja

Ismét enyhén emelkedik a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) hétfőn internetes oldalán.

2022. Január 17. 16:06, hétfő | Belföld

Másodfokú riasztásokat adtak ki a viharos szél miatt

A viharos szél veszélye miatt több megye számos járására és a fővárosra is másodfokú riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfő délután.

2022. Január 17. 13:01, hétfő | Belföld

Nem kapott elsőbbséget, nyakcsigolya-törést szenvedett

Közúti baleset gondatlan okozásának miatt emelt vádat a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a nővel szemben, aki nem adott elsőbbséget egy kereszteződésben, és súlyos balesetet okozott.