Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Január 02. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Helyi kék hírek - egyéb események

Helyi kék hírek - egyéb események

A Viharsarokban történt - a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság napi hírösszefoglalója.

Mezőberényben, a Kálvin téren 2 gépkocsit rongált meg ismeretlen elkövető. Az egyikben 100.000 Ft, míg a másikban 1.000.000 Ft kár keletkezett.

Békésen a Kettős Körös híd alatti szerelőfolyosóban elhelyezett légkábelből - mely a telefon illetve az internet szolgáltatást biztosította - ismeretlen elkövető 55 métert eltulajdonított. A lopással okozott kár kb. 105.000 Ft.
Orosházán a Könd utcai húsboltban járt ismeretlen elkövető, aki húskészítményeket és készpénzt tulajdonított el kb. 100.000 Ft értékben.

Gyomaendrődön az Erzsébet ligetben lévő étkező kiszolgáló pultjának ablakát törte be ismeretlen elkövető. Az épületbe bejutva italokat, mini hifit, digitális konyhai mérleget és fagyasztott hús tulajdonított el. A bűncselekménnyel okozott kár 43.000 Ft.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársai tetten értek és elfogtak 3 helyi férfit, akik Békéscsaba külterületén tanyát valamint egy tehergépkocsi utasterét is átkutatták az év utolsó napján este 7 óra körüli időben.

Békéscsabán a Szigligeti utcai söröző homlokzatáról a kültéri riasztót ismeretlen elkövető lefeszítette, valamint a bejárati ajtó előtt lévő vasrácsról levágott 2 db lakatot, ezután pedig befeszítette a bejárati ajtót. A sörözőbe nem ment be, nem tulajdonított el semmit, de így is 200.000 Ft kárt okozott a tulajdonosnak.

Békéscsabán a Lencsési úton lévő kollégium kazánházából ismeretlen elkövető 360.000 Ft értékben tulajdonított el szerszámokat és használati tárgyakat.

Békéscsabán a Puskin téren lévő iskola raktárhelyiségében járt ismeretlen elkövető és az esztergapad szállításához és mozgatásához szükséges eszközöket tulajdonított el. A lopással okozott kár 300.000 Ft.

Kardoson, a Csabai úton lévő ingatlan zárt melléképületéből ismeretlen elkövető egy juhot tulajdonított el. A tulajdonos kára 45.000 Ft.

15 db baromfit tulajdonított el ismeretlen elkövető egy Szarvas külterületén lévő tanyából.

Pengő Erzsébet r.fhdgy.
sajtóügyeletes


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.