Városlista
2020. február 26, szerda - Edina

Hírek

2010. Január 13. 08:00, szerda | Helyi
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Helyi kék hírek - egyéb események

Helyi kék hírek - egyéb események

A Viharsarokban történt - a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság napi hírösszefoglalója.

Békéscsabán a Vandháti úton leparkolt személygépkocsi bal hátsó üvegét ismeretlen elkövető betörte és az ülésről eltulajdonított egy laptopot. A bűncselekménnyel okozott kár 120.000 Ft, a rongálási kár 40.000 Ft.


Orosházán a Borostyán utca egyik családi házában járt ismeretlen elkövető, aki sporttáskát, táskát, laptopot, fényképezőgépet, GPS készüléket és PDA-t tulajdonított el. A bűncselekménnyel okozott kár 600.000 Ft.


A Békési Rendőrkapitányság csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy helyi férfit.


Gyula Közúti Átkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy marokkói és egy palesztin állampolgárságú férfi, akik személyi okmányokkal nem rendelkeztek. Meghallgatásuk során elmondták, hogy Marokkóból Olaszország és Ausztria érintésével érkeztek Magyarországra, úti céljuk Románia volt. Mivel személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásukat hitelt érdemlően igazolni nem tudták, ezért előállították őket, majd idegenrendészeti őrizetbe vételükről intézkedtek, mert a Magyar Köztársaság Államhatárát jogellenesen lépték át.

Pengő Erzsébet r.fhdgy.
sajtóügyeletes


Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 26. 07:22, szerda | Belföld

Elkezdi a Szöulból érkező utasok szűrését a Budapest Airport

A koronavírus-fertőzés terjedése miatt a Budapest Airport szerdától elkezdi a Szöulból érkező utasok testhőmérsékletének mérését.

2020. Február 26. 07:07, szerda | Külföld

Hőérzékelő kapukkal készülnek a cannes-i filmfesztivál

Hőérzékelő kapukat rendelt az új típusú koronavírus kiszűrésére a cannes-i önkormányzat. A berendezéseket a filmfesztiválnak helyet adó épület, a kikötő és a repülőtér bejáratainál állítják fel

2020. Február 26. 06:48, szerda | Külföld

Tovább csökkent a koronavírus napi új fertőzötteinek száma Kínában

Tovább csökkent a napi új fertőzöttek száma Kínában, ahol az új típusú koronavírus-járvány már túlnyomó részt a közép-kínai Vuhanra korlátozódik.

2020. Február 26. 06:46, szerda | Külföld

Vészhelyzetet hirdettek San Franciscóban a koronavírus miatt

A kaliforniai San Franciscóban vészhelyzetet hirdettek a koronavírusos fertőzések veszélye miatt - jelentette a San Francisco Chronicle című lap kedden este.