Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Január 18. 08:00, hétfő | Helyi
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Helyi kék hírek - egyéb események

Helyi kék hírek - egyéb események

A Viharsarokban történt - a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság napi hírösszefoglalója.

Békéscsabán a Meteor utcai családi házba az ajtót befeszítve jutott be ismeretlen elkövető és onnan különböző műszaki cikkekkel távozott, melyek értéke 470.000 Ft.

Egy öntöttvas kazán szerelt le és tulajdonított el ismeretlen elkövető egy Gyula külterületén lévő tanyából. A bűncselekménnyel okozott kár kb. 90.000 Ft.

Orosházán a Thék Endre utcán leparkolt személygépkocsi jobb oldali tükrét törte le ismeretlen elkövető, így kb. 60.000 Ft kárt okozott a tulajdonosnak.

Gyomaendrődön a Körösi Csoma Sándor utcán parkolta le tehergépkocsiját tulajdonosa. Ismeretlen elkövető a jármű jobb első kerekét kihasította, majd a jobb oldali hátsó ablaküveget betörte és a gépkocsi rakteréből két ütvefúrót, egy vésőgépet, egy pressgépet a tartozékaival, egy fúrógépet, egy orrfűrészt és egy csavaros dobozt tulajdonított el. A lopással okozott kár 500.000 Ft.

Szarvason a Martinovics utca egyik családi házában járt ismeretlen elkövető, aki 2 db laptopot, 3 db mobiltelefont és készpénzt tulajdonított el. A lopással okozott kár kb. 300.000 Ft.

A Gyulai Rendőrkapitányság munkatársai előállították azt a helyi férfit, aki ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság magánokirat-hamisítás vétség miatt adott ki elfogatóparancsot. A férfit kihallgatása után szabadon bocsátották.

Pengő Erzsébet r.fhdgy.
sajtóügyeletes


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Május 03. 13:42, péntek | Belföld

46 ezer fát ültettek el eddig az Országfásítási programban

Meghaladja a 46 ezret az Országfásítás programban az elmúlt négy évben elültetett fák száma