Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2010. Február 06. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Helyi kék hírek - egyéb események

Helyi kék hírek - egyéb események

A Viharsarokban történt - a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság napi hírösszefoglalója.

- 1. -

2010.02.04.-én 23 óra 40 perckor Battonya közúti határátkelőnél jelentkezett belépésre egy 30 éves román állampolgár, akinek a körözését rendelték el a német hatóságok a tartózkodási helyének megállapítása végett. A kért adatok rögzítését követően a személy beléptetésre került.

Éjfél körül Nagyszénáson egy söröző nyitott raktárhelyiségéből tulajdonított el ismeretlen elkövető 98.000 Ft. készpénzt.

- 2. -

Könnyű dolga volt a tolvajnak

Tegnap reggel Gyomendrődről érkezett bejelentés a Rendőrségre, hogy az éjszaka folyamán ismeretlen elkövető egy családi házhoz tartozó garázsból egy Opel Astra GCC 1,4 típusú személygépkocsit tulajdonított el.

A helyszínre kivonuló rendőrök megállapították, hogy az autó az ingatlan területén lévő csukott, de NEM ZÁRT garázsában volt elhelyezve. Továbbá a személygépkocsi SEM VOLT LEZÁRVA, amelyben BENNE VOLT AZ INDÍTÓKULCSA, az INGATLAN KAPUNYITÓJÁNAK TÁVIRÁNYÍTÓJA és még a JÁRMŰ IRATAI is. A bűncselekménnyel okozott kár megállapítása folyamatban van. A Szarvasi Rendőrkapitányság nyomozást indított az eltűnt járművel kapcsolatban és megkezdte a bűncselekmény elkövetőjének felderítését.

- 3. -

Az autó nem trezor!

Tegnap este érkezett bejelentés a Békéscsabai Rendőrkapitányság Ügyeletére, hogy 20 óra és 22 óra közötti időben ismeretlen tettes egy békéscsabai sporttelep parkolójában álló személygépkocsi hátsó szélvédőjét betörte, amelyből egy fekete bőr aktatáskát tulajdonított el. A táskában megközelítőleg 3,1 millió forintnyi készpénz volt. A nyomozást a Békéscsabai Rendőrkapitányság folytatja le.

- 4. -

Figyelem!

A Rendőrség ismételten, nyomatékosan felhívja az állampolgárok figyelmét, hogy járművüket ne használják trezornak, ne tartsanak benne értékeket és személyes iratokat, valamint az ingóságaik védelme és az esetleges kellemetlenségek megelőzése érdekében használják biztonsági eszközeiket!

Albert István r. hdgy.
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:45, hétfő | Belföld

Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán

A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat

2024. Május 13. 15:43, hétfő | Belföld

Pénzbüntetésre ítélték Czeglédy Csabát az ördög ügyvédje-perben

Hatszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Czeglédy Csaba ügyvédet, szombathelyi önkormányzati képviselőt az úgynevezett ördög ügyvédje-perben.

2024. Május 13. 15:41, hétfő | Életmód

Bizonyos elektromos rollerekre is biztosítást kell kötni hamarosan

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfői közleményében.

2024. Május 13. 15:40, hétfő | Belföld

Gyopáros Alpár: pályázni lehet falusi utcák, járdák, hidak, kerékpárutak felújítására

Önkormányzati tulajdonban lévő utcák, járdák, hidak és kerékpárutak felújítására pályázhatnak az ötezer lakosúnál kisebb települések a Magyar falu programban