Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Október 03. 09:23, szerda | Külföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Hírességekre vadászó betörőket fogtak Los Angelesben

Hírességekre vadászó betörőket fogtak Los Angelesben

Négy embert fogtak el a rendőrök Los Angelesben, az Egyesült Államokban, akiket azzal gyanúsítanak, hogy hírességek házaiba törtek be - tudatta kedden a helyi rendőrség.

Három, 18-19 éves fiatal férfit és az egyikük édesanyját vették őrizetbe.

Többek között Rihanna, az LA Dodgers baseballcsapatának sztárja, Yasiel Puig, és a Los Angeles Rams amerikaifutball-csapat játékosa, Robert Woods házába törtek be. A sajtótájékoztatón a rendőrség visszaszerzett tárgyakat is bemutatott, köztük értékes órákat, táskákat, ékszereket és mobiltelefonokat.

A nyomozók a gyanúsítottaknál egy listát is találtak, melyen további kiszemelt célpontjaik szerepeltek. A listán volt Lebron James kosárlabdázó, valamint Viola Davis és Matt Damon színész is. Áldozataikat a közösségi médiában közzétett posztok és meccsnaptárak alapján választották ki, melyekből kiderült, hogy a célpont mikor volt hosszabb ideig távol otthonától. Woods otthonába például múlt csütörtökön törtek be, amikor a Rams a Minnesota Vikingsszel játszott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Külföld

Kisebb földrengés volt Ausztriában

Kisebb földrengés volt vasárnap Ausztriában, a magyar határhoz közel eső térségben.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Külföld

Iráni drón- és rakétatámadás - A Biztonsági Tanács rendkívüli ülésen tárgyal a támadásról

Az ENSZ Biztonsági Tanácsa rendkívüli ülést tart az Irán által Izrael ellen indított drón- és rakétatámadások nyomán, miközben a G7-csoport is tanácskozik vasárnap a kialakult helyzetről.

2024. Április 12. 06:00, péntek | Külföld

Moszkva nem vesz részt a Zelenszkij-féle béketervről tartandó tanácskozáson

Oroszország nem vesz részt a Volodimir Zelenszkij ukrán elnök béketervéről Svájcban megrendezendő tanácskozáson - közölte Marija Zaharova orosz külügyminisztériumi szóvivő csütörtökön a Telegram-csatornáján.