Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Augusztus 19. 08:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Hírösszefoglaló

Hírösszefoglaló

Hírösszefoglaló a 2012. augusztus 17-én, pénteken történt eseményekből.

Pénteken két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Békés megyében. Délelőtt fél 12 körül Gyulán összeütközött egy személyautó és egy elektromos kerékpáros. A baleset a Tomcsányi utca és a Kálvin utca kereszteződésében történt. Az autós egy parkolóból szeretett volna kitolatni, de nem adott elsőbbséget a Tomcsányi utcán a Nagyváradi út irányába egyenesen haladó biciklisnek. A baleset következtében az elektromos kerékpáros hölgy könnyű sérülést szenvedett. Súlyosan megsérült viszont az a gyalogos, aki Orosházán szenvedett balesetet. A hölgy a Rákóczi utcában a posta épülete előtti parkolóból (nem gyalogos átkelőhelyen) akart átmenni a másik oldalra. Már áthaladt a felezővonalon, amikor elütötte őt egy autós. A baleset következtében a nő súlyosan megsérült, 8 napon túl gyógyuló csonttöréssel szállították kórházba.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság pénteken délután szabálysértési őrizetbe vett egy újkígyósi férfit. A 27 éves férfi délután negyed 2 körül kb. 12 ezer forint értékű csöves kukoricát lopott egy gazda földjéről. A rendőrség a férfi ügyét gyorsított eljárásban dolgozza fel, három napon belül bíróság elé állítják.

Elloptak egy autóban hagyott táskát pénteken késő délután Békéscsabán. A kocsi a Darányi soron parkolt, és az utastérben, a két első ülés között volt a fekete bőr kistáska. A még ismeretlen tettes ezt látva betörte a jármű bal első ajtajának üvegét és kivette a táskát, melyben a tulajdonos iratai és személyes tárgyai voltak. A lopás, illetve a rongálás miatt összesen kb. 60 ezer forint kár érte a férfit. A rendőrség az eset kapcsán ismételten kéri, hogy mielőtt őrizetlenül hagyják leállított járműveiket, gondosan zárják be azokat és az utastérből vegyék ki értékeket. A jól látható, könnyen észrevehető helyen felejtett táskák, mobiltelefonok, pénztárcák, irattartók, navigációs készülékek alkalmat teremtenek az egyébként ilyen körülmények között szinte pillanatok alatt elkövethető lopásokra.

Vargáné Szombati Andrea r. fhdgy.
sajtószóvivő
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.