Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2012. Szeptember 18. 08:00, kedd | Kék hírek
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Hírösszefoglaló

Hírösszefoglaló

Hírösszefoglaló a 2012. szeptember 16-án történt eseményekből.

  • Gránátot találtak Orosházán – a szerkezet veszélytelen volt, robbanóanyagot nem tartalmazott
  • Bírósági elfogatóparancs alapján került őrizetbe egy román férfi
  • Ittasan garázdálkodott, előállították a rendőrök
  • Két kerékpáros ütközött össze Gyomaendrődön

Gránátot találtak egy ház melléképületében vasárnap este Orosházán. A Készenléti Rendőrség Tűzszerész Szolgálatának megérkezéséig a városi kapitányság járőrei gondoskodtak arról, hogy senki ne mehessen a tárgy közelébe. A szakemberek megállapították, hogy valóban egy lőtéri gyakorló puskagránátról van szó, de az eszköz nem tartalmaz robbanóanyagot, tehát veszélytelen.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vasárnap őrizetbe vett egy román állampolgárt. Az 56 éves aradi férfi ellen két bírósági elfogatóparancs volt érvényben.

Előállítottak egy fiatalembert vasárnap hajnalban az egyik szarvasi szórakozóhelyről. A 22 éves fiatal ittas állapotban kiabált, szitkozódott a diszkó kerthelyiségében. A járőrök kiérkezését követően többszöri felszólításra sem igazolta magát, és tovább ordítozott. Előállították, majd garázdaság miatt eljárást indítottak ellene.

Eltört a karja annak a kerékpáros nőnek, aki vasárnap délután szenvedett balesetet Gyomaendrődön. A Fő út melletti kerékpárúton hajtott, amikor hátulról nekiütközött egy másik biciklis. A hölgy elesett és 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett.

BÉKÉS MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.

2024. Május 07. 07:31, kedd | Kék hírek

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás