Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Szeptember 22. 08:00, szombat | Kék hírek
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Hírösszefoglaló

Hírösszefoglaló

Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

  • Garázdaság és rongálás Orosházán
  • Rongálás Sarkadon
  • Bírósági elfogatóparancs alapján történt elfogás – Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság
  • Két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset – egy súlyos és egy könnyű sérült

Tört zúzott egy vendég ma hajnali 2 óra körül az egyik sörözőben Orosházán. A 17 éves fiatalember és a pultos között szóváltás alakult ki. A pultos arra kérte a fiatalt, hogy fizesse ki az általa elfogyasztott italokat, a vendég azonban azt állította, hogy ő már fizetett. A vita közben a fiatalember több széket behajított a pult mögé, majd távozott. A sörözőben összetört egy hűtő és több palack ital is, a kár kb. 200 ezer forint. Az ittas állapotban lévő fiatalembert még hajnalban elfogták és előállították a rendőrök. Az Orosházi Rendőrkapitányság rongálás és garázdaság miatt indított ellene eljárást.

A Sarkadi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított egy sarkadi férfi ellen, aki csütörtökön délután volt élettársának okozott kárt. Kiszúrta a nő kocsijának a két hátsó kerekén lévő gumiját. A nőt a rongálás miatt kb. 15 ezer forint kár érte.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei csütörtökön elfogtak egy férfit, aki ellen az Orosházi Városi Bíróság adott ki elfogatóparancsot. A 18 éves kaszaperi fiatalembert előállítását követően a bíróságra szállították.

Békés megyében csütörtökön két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Délelőtt 11 óra körül Szeghalom külterületén elesett és súlyosan megsérült egy segédmotoros. Nem sokkal később, 11 óra 20 perc körül Csorvás külterületén árokba hajtott egy autós, a balesetnek egy könnyű sérültje van.

BÉKÉS MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 07:31, kedd | Kék hírek

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.