Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2012. Szeptember 23. 08:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Hírösszefoglaló

Hírösszefoglaló

Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

  • Lopás, sikkasztás és más bűncselekmények – két férfi került őrizetbe pénteken
  • Határátkelőhelyről a büntetés végrehajtási intézetbe – bírósági elfogatóparancs volt érvényben a makói férfi ellen
  • A csomagtartón felejtett táskával együtt loptak el egy kerékpárt Békéscsabán
  • Két közlekedési baleset – egy súlyos és egy könnyű sérült

A Békéscsabai Rendőrkapitányság pénteken délután őrizetbe vett egy gyulai férfit, akit a Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei ellenőriztek Gyulán. Miután igazoltatásakor kiderült, hogy lopás miatt körözik előállították, majd átadták a vele szemben büntetőeljárást folytató Békéscsabai Rendőrkapitányságnak. A férfi őrizetben van.



A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság pénteken késő este egy füzesabonyi férfit vett őrizetbe. A 29 éves férfi ellen sikkasztás és más bűncselekmények miatt volt érvényben bírósági elfogatóparancs.



A méhkeréki határátkelőhelyről pénteken késő este előállítottak egy, az országból kilépésre jelentkező 33 éves makói férfit, aki ellen ugyancsak bírósági elfogatóparancs volt érvényben. A Csongrád Megyei Törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja rendelte el körözését és elfogását, ezért előállítását követően Gyulára, a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.



A rajta felejtett táskával együtt loptak el egy kerékpárt pénteken késő este Békéscsabán. A bicikli tulajdonosa 21 óra után pár perccel hívta a rendőrséget, hogy eltűnt a Millennium utcában letámasztott, majd őrizetlenül hagyott kerékpárja. A kerékpár csomagtartóján egy táska is volt, melyben a pénztárcáján és iratokon kívül a munkájához szükséges szerszámokat is tartott. A Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozást indított, keresik a lopás elkövetőjét. Egyben mindenkit arra kérnek, hogy vigyázzon az értékeire! Ne hagyjanak sehol még rövid időre sem őrizetlenül táskákat, mobiltelefonokat és egyéb értékeket.



Békés megyében pénteken két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Délután háromnegyed 4 körül Medgyesegyháza külterületén letért az útról és elesett egy segédmotoros. A motor vezetője súlyosan megsérült. Ezt követően fél 5 körül Szarvason, a Vasút utca és a Vajda Péter utca kereszteződésében összeütközött egy autós és egy kerékpáros. A kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett.





BÉKÉS MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.