Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. November 18. 07:24, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok

Hónapokig kellett a testét árulnia egy lánynak, lecsaptak a rendőrök Fejérben

Hónapokig kellett a testét árulnia egy lánynak, lecsaptak a rendőrök Fejérben

Az enyingi férfi három társával prostitúcióra kényszerített egy lányt, akitől bevételének jelentős részét elvette.

A székesfehérvári rendőrök üzletszerűen elkövetett kerítés és kitartottság miatt folytat nyomozást a 37 éves S. I. enyingi lakos ellen. A férfi a nyomozás adatai szerint márciustól nyár végéig prostitúcióra bírt rá egy dunaújvárosi lányt, akitől a bevételét részben vagy egészben elvette – közölte a rendőrség oldalán.

S. I. rendszeresen beszámoltatta a nőt a jövedelméről, amit vagy készpénzben, vagy banki utalással kellett neki elküldenie. Ebben az általa beszervezett három bűntársa segítette, akik saját bankszámlájukról vették fel az oda utalt, prostitúcióval megkeresett pénzt, amit átadtak a 37 éves enyingi férfinak.

A rendőrök S. I.-t és társait még november 13-án hajnalban fogták el. Az enyingi férfit őrizetbe is vették, a bíróság pedig pénteken elrendelte letartóztatását.

Társai ellen bűnszervezetben, üzletszerűen bűnsegédként elkövetett kerítés és kitartottság megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, ők szabadlábon védekeznek.

A Hirado.hu-n megjelentek szerint az M1 úgy értesült, hogy az enyingi férfi nem más, mint Sztojka Iván, aki 2009-ben részt vett a veszprémi kézilabdázó, Marian Cozma meggyilkolásában. A férfit 13 év fegyházra ítélték, büntetéséből tavaly nyáron, feltételesen szabadult.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.