Városlista
2018. november 17, szombat - Hortenzia, Gergő

Hírek

2018. November 08. 16:12, csütörtök | PR

Ismerje meg a budapesti repülőtér parkolóit

Ismerje meg a budapesti repülőtér parkolóit

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér parkolózónái minden utasigényt kielégítenek, extra szolgáltatásai pedig igen magasra teszik a lécet. Mutatjuk, mit merre talál a reptéri parkolókban.

A 21. század a gyors, testreszabható, kényelmes megoldások és a multifunkcionalitás kora. Szeretjük, ha egy helyzet megoldásával több problémánkat is kipipálhatjuk, és ezzel nem csak időt, hanem pénzt és energiát is spórolunk. A Budapest Airport e trendet felismerve kiépítette összetett parkolórendszerét, mellyel versenyképes és modern alternatívákat kínál utasai számára. Legyen szó bár online elérhető parkolódíj-kalkulátorról, vagy arról, hogy távollétünk ideje alatt akár autónk mosatását is elintézhetjük. A repülőtér parkoló térképe mindent elárul az igénybe vehető szolgáltatásokról és zónákról – megéri rászánni egy pillantást!

Parkolási idő alapján

Mielőtt behajtunk a reptér területére, gondoljuk végig, a parkolóban mennyi ideig kívánunk megállni. Másfelé kell vennünk ugyanis az irányt, ha csak az érkezést vagy indulást akarjuk kényelmesebbé tenni, és megint más felé, ha több napra, hétre vagy akár pár hónapra helyeznénk el autónkat a rendszerben. A Prémium Parkoló és a jelenleg zajló építkezés miatt áthelyezett, ám változatlanul kiemelt szintű Terminál Parkoló közös jellemzője, hogy rövid tartózkodásra, azaz a ki- és beszállás idejére fogadnak járműveket. E két kategória helyezkedik el legközelebb a terminál épületéhez – autónkból gyakorlatilag az ajtók előtt, a check-in pultoktól a lehető legkisebb távolságra szállhatunk ki.


A távolabb eső Holiday és Holiday LITE parkolók azokra az esetekre kínálnak megoldást, kocsinkat napokra vagy hetekre a Budapest Airport területén kívánjuk hagyni. Nyaralás, városnézős hétvége, üzleti út vagy hosszabb külföldi tartózkodás alkalmával e kategóriák pénztárcabarát árakkal, és az összes parkoló zónára jellemző maximális biztonsággal hívják fel magukra figyelmünket.

Szolgáltatás alapján

A terminálhoz közel elhelyezkedő Business Parkoló magasabb szolgáltatási színvonal – például kiemelt ügyfélszolgálattal és ingyenes minibuszos transzferrel – várja vendégeit. A napi egységekkel kalkuláló zónában 204 hely található, így nem árt induláskor felmérni a telítettséget, sőt, akár előre lefoglalni a parkolást.
Fizetési pontok a parkoló több helyén találhatók, valamint a területen működő autómosó szolgáltatását is igénybe vehetjük távollétünk alatt, vagy amíg rokonunkra várva egy kellemes kávét elfogyasztunk a reptér egyik éttermében.

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 08. 16:24, csütörtök | PR

Ezt biztos nem gondoltad az erőspaprikáról...Meglepő tények!

Gondoltad volna az erős paprikáról, hogy nem csak az ételeidet teszi ízletesebbé, hanem az életedet is megkönnyíti?

2018. November 08. 16:16, csütörtök | PR

Nemzetközi pénzküldés - egyre jobb szolgáltatásokkal

Aki rendszeresen külföldről haza utal, annak fontos, hogy kedvező díjjal tudjon küldeni, és jó árfolyamon tudja átváltani ennek során a pénzét. A legjobb ajánlatokat az erre szakosodott ún fintech cégek nyújtják.

2018. November 08. 16:14, csütörtök | PR

Kiesett a TELC – mit ismernek még el?

Nyelvvizsgát szeretnél tenni, és megijesztettek az egyik kedvelt vizsgarendszer kivonulásáról szóló hírek? Aggodalomra semmi ok, van alternatívád! Mutatjuk.

2018. November 08. 16:10, csütörtök | PR

Vezeték nélküli egérrel a gubancok ellen

Mindannyian ismerjük a táskánkban összegabalyodott, óráknak tűnő bogozás árán szétválasztható elektromos kábelek káoszát. Egy egyszerű lépéssel most száműzhetjük a bosszantó perceket!