Városlista
2019. április 21, vasárnap - Konrád

Hírek

2018. November 08. 16:12, csütörtök | PR

Ismerje meg a budapesti repülőtér parkolóit

Ismerje meg a budapesti repülőtér parkolóit

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér parkolózónái minden utasigényt kielégítenek, extra szolgáltatásai pedig igen magasra teszik a lécet. Mutatjuk, mit merre talál a reptéri parkolókban.

A 21. század a gyors, testreszabható, kényelmes megoldások és a multifunkcionalitás kora. Szeretjük, ha egy helyzet megoldásával több problémánkat is kipipálhatjuk, és ezzel nem csak időt, hanem pénzt és energiát is spórolunk. A Budapest Airport e trendet felismerve kiépítette összetett parkolórendszerét, mellyel versenyképes és modern alternatívákat kínál utasai számára. Legyen szó bár online elérhető parkolódíj-kalkulátorról, vagy arról, hogy távollétünk ideje alatt akár autónk mosatását is elintézhetjük. A repülőtér parkoló térképe mindent elárul az igénybe vehető szolgáltatásokról és zónákról – megéri rászánni egy pillantást!

Parkolási idő alapján

Mielőtt behajtunk a reptér területére, gondoljuk végig, a parkolóban mennyi ideig kívánunk megállni. Másfelé kell vennünk ugyanis az irányt, ha csak az érkezést vagy indulást akarjuk kényelmesebbé tenni, és megint más felé, ha több napra, hétre vagy akár pár hónapra helyeznénk el autónkat a rendszerben. A Prémium Parkoló és a jelenleg zajló építkezés miatt áthelyezett, ám változatlanul kiemelt szintű Terminál Parkoló közös jellemzője, hogy rövid tartózkodásra, azaz a ki- és beszállás idejére fogadnak járműveket. E két kategória helyezkedik el legközelebb a terminál épületéhez – autónkból gyakorlatilag az ajtók előtt, a check-in pultoktól a lehető legkisebb távolságra szállhatunk ki.


A távolabb eső Holiday és Holiday LITE parkolók azokra az esetekre kínálnak megoldást, kocsinkat napokra vagy hetekre a Budapest Airport területén kívánjuk hagyni. Nyaralás, városnézős hétvége, üzleti út vagy hosszabb külföldi tartózkodás alkalmával e kategóriák pénztárcabarát árakkal, és az összes parkoló zónára jellemző maximális biztonsággal hívják fel magukra figyelmünket.

Szolgáltatás alapján

A terminálhoz közel elhelyezkedő Business Parkoló magasabb szolgáltatási színvonal – például kiemelt ügyfélszolgálattal és ingyenes minibuszos transzferrel – várja vendégeit. A napi egységekkel kalkuláló zónában 204 hely található, így nem árt induláskor felmérni a telítettséget, sőt, akár előre lefoglalni a parkolást.
Fizetési pontok a parkoló több helyén találhatók, valamint a területen működő autómosó szolgáltatását is igénybe vehetjük távollétünk alatt, vagy amíg rokonunkra várva egy kellemes kávét elfogyasztunk a reptér egyik éttermében.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 15. 18:08, hétfő | PR

Igazi szenzációval készül Erdős Csaba Alsóörsre

Kaszkadőr világsztár a Balaton parton

2019. Április 01. 15:46, hétfő | PR

Iskolát újítanak fel, sportcsarnokot építenek

Több mint 800 millió forint értékű iskolafelújítási és bővítési munkát nyert nyílt közbeszerzési pályázaton a Jánosik és Társai Kft. Szécsényben.

2019. Március 12. 17:16, kedd | PR

Metró Áruházakat takarítanak

Ismét a takarítási üzletágban piacvezető Jánosik és Társai Kft. nyerte el a hazai 12 Metró áruház tisztán tartását, az épületek körüli területek gondozását.

2019. Január 25. 14:16, péntek | PR

Teljes körű üzemeltetést nyertek

Még a takarító személyzetnél is előírás az angol nyelv ismerete, annál a munkánál, amit most nyert el a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos tulajdonos.