Városlista
2022. január 25, kedd - Pál

Hírek

2012. Február 13. 08:00, hétfő | Helyi
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Ismét 12 esetben segítettek

Ismét 12 esetben segítettek

Rendőrségi hírek Békés megyéből, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

Egy idős gyulai férfi a hajléktalan szállóról ismeretlen helyre távozott. Az intézkedő rendőr igazoltatta, majd a gyulai Kórházba szállította.


Az Orosházi Rendőrkapitányság ügyeletére telefonon érkezett bejelentés, hogy egy tótkomlósi idős nő otthonában nincs fűtés. A rendőr az asszonyt a tótkomlósi családsegítő szolgálathoz szállította.


A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon tett bejelentést egy gyermekét egyedül nevelő asszony, hogy már csak 1 napra elegendő tüzelője van. A helyi családsegítő munkatársai biztosítottak tüzelőt az család számára.


A békéscsabai Kórház teherportáján tartózkodott egy hajléktalan, aki a hideg elől oda menekült. A férfit a hajléktalan szállóra szállították.


A földön feküdt szarvas belterületén egy hajléktalan férfi, akit a járőrök a Krízis Központba szállítottak.


Szentetornya belterületéről egy ittas férfit szállítottak otthonába, mert az esti órákban a földön fekve találták.


A békéscsabai MÁV pályaudvaron a járőrök hívtak mentőt egy nőhöz, aki rosszul lett. A középkorú nőt kórházba szállították.


Békéscsabán egy középkorú férfi az egyik buszmegállóban hajtotta álomra fejét ittas állapotban. A járőrök a mentőszolgálat segítségével kórházba szállították.


Ugyancsak ittas volt az a férfi, aki Orosháza belterületén a járdán fekve találtak a rendőrök. A mentőszolgálat segítségével ő is a kórházban töltötte az éjszakát.


Mezőberényben a 46. sz. főút mellett haladt egy ittas dévaványai fiatalember, akit a járőrök mezőberényi rokonához szállítottak.


Kondoros külterületén a 44. sz. főút mellett a hóban feküdt egy fiatal férfit, akit a mentőszolgálat segítségével kórházba szállítottak.


11-én 9 óra 50 perc körüli időben érkezett a bejelentés az Orosházi Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy Tótkomlóson egy idős férfi nem nyit ajtót. A lakásba a tűzoltóság segítségével jutottak be, ahol a fűtés hiánya miatt súlyos állapotban találták a ház lakóját. A kiérkező mentőszolgálat munkatársai már nem tudtak segíteni a férfin, a mentőautóban elhalálozott.Pengő Erzsébet r.fhdgy.
sajtóügyeletes

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 24. 11:01, hétfő | Helyi

Nyomozást indított a rendőrség a metróbaleset ügyében

Vasúti közlekedés gondatlan veszélyeztetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a rendőrség a Kőbánya-Kispest állomásnál szombatra virradóra történt metróbaleset ügyében.

2022. Január 01. 19:16, szombat | Helyi

Több eljárást indított a rendőrség pirotechnikai termékek miatt

Szilveszter éjféltől országszerte reggel 6 óráig 14 emberrel szemben indított eljárást a rendőrség pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt

2021. November 22. 12:00, hétfő | Helyi

Kettős gyilkosság miatt emeltek vádat egy hajléktalan ellen

Vádat emeltek egy hajléktalanként élő férfi ellen, aki januárban bozótvágóval és késsel megölte alvó ismerőseit - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

2022. Január 25. 09:05, kedd | Belföld

Holttestet találtak egy kigyulladt házban Gyulán

Holttestet találtak egy hétfőn kigyulladt családi ház kazánházában Gyulán - tájékoztatta közleményben az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-t.