Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Szeptember 16. 16:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Csabai Kolbászfesztivál

Japán őrület a Csabai Kolbászfesztiválon

Japán őrület a Csabai Kolbászfesztiválon

Nincs mese, nincs kibúvó október 19-én indul a Csabai Kolbászfesztivál. A bulihangulatról egy új őrület a Suzuki Karaokoe Mobil is gondoskodik. Repítsen a hangod ereje a fesztiválra!

Konichiwa! mindenkinek! Ideje felfrissíteni a japán nyelvtudásunkat, és ideje ráhangolódni a Csabai Kolbászfesztiválra!
Október 19-e és 22-e között, a Csabai Kolbászfesztivál ideje alatt utazz és bulizz a Suzuki Karaoke Mobillal Békéscsabán.

Most nemcsak a fürdőszobában eresztheted ki a hangodat! A Suzuki Karaoke Mobilban, ha elénekled a kedvenc dalodat, díjtalanul kiszállítanak a kolbászfesztiválra!

Nincs más dolgod, mint beülni és dalrafakadni! Ha igazán maradandót alkotsz a pródukció felkerül a netre, hogy a haverok is megemlegessék!

Az utazás során hallószerveidet egy felső kategóriás Audiovox multimédia rendszer kényezteti. Tűrőképességedet 4 db 200 wattos Kompo System kevlár hangszóró teszi próbára, és egy 800 wattos mélynyomó biztosítja számodra a hidegrázást. Ehhez társul még egy 2400 wattos, 6 csatornás „A” kategóriás erősítő, amely garantáltan vigyázzba állítja minden egyes szőrszálad. A parádés hangulatról további 2 karaoke mikrofon, egy 10 csatornás Xenyx keverőpult, és az elmaradhatatlan stroboszkóp gondoskodik. A felejthetetlen élményeket 4 beépített GoPro kamera rögzíti.

Énekeld magad a Csabai Kolbászfesztiválra! A hangerő legyen veled!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható