Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Június 23. 05:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: mno.hu

Jennifer Lopez csillagot kapott

Jennifer Lopez csillagot kapott

Csillagot kapott a Hírességek sétányán kiemelkedő zenei pályafutásáért Jennifer Lopez.

A sztár a csütörtöki ceremónián a 2500. csillag tulajdonosa lett a Hollywood Boulevardon. A Puerto Ricó-i szülőktől származó New York-i énekesnő meghatott beszédet tartott a csillag felavatására összegyűlt tömeg előtt. „Ez az egész olyan szürreálisnak, mégis valóságosnak tűnik számomra. Ez fenséges” – fogalmazott megindultan a hollywoodi W Hotel előtti ünnepségen.

A 43 esztendős Lopez 1986-ban a My Little Girl című filmdrámában kezdte meg filmszínészi karrierjét. Az első komoly elismerést 1997-ben a Dalok szárnyán című életrajzi filmben nyújtott alakításáért kapta. Az elmúlt két évtizedben sikeres színészi, énekesi, divattervezői pályafutást épített fel. Világszerte 70 millió példányban keltek el lemezei, ősszel jön ki legújabb, nyolcadik stúdióalbuma. A ceremónián megjelent Lopez 26 esztendős barátja, a táncos Casper Smart és Pitbull, a rapper is, aki több nagy sikerű dance-pop számon dolgozott együtt az énekesnővel. Az ünneplők között volt Jane Fonda és az American Idol című tehetségkutató műsor volt producere, Nigel Lythgoe is. Lopez a tévéműsor zsűrijében is helyet kapott.

Fonda, aki az Anyád napja című vígjátékban játszott együtt Lopezzel, megjegyezte: bár a csillagot Lopez a zenei pályafutásáért kapta, ambiciózus karrierje miatt egy egész csokorra való csillagot megérdemelne.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára