Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Április 01. 15:33, kedd | Belföld
Forrás: MTI

Jerry Bruckheimer megint belevág a Top Gun folytatásába

Jerry Bruckheimer megint belevág a Top Gun folytatásába

Jerry Bruckheimer újra megpróbálja összetrombitálni a Top Gun-csapatot: a producer közel három évtized után a folytatásban drónokat is bevetne - értesült a The Hollywood Reporter.

Bruckheimer a pályafutására emlékező új könyve, a When Lightning Strikes, Four Decades of Filmmaking (Amikor a villám lesújt, a filmkészítés négy évtizede) bemutatásán beszélt arról, hogy 28 év után sem hagyja nyugodni a nagysikerű produkció folytatása.
Az 1986-ban készült Top Gun a hidegháború idején játszódik a haditengerészet San Diegó-i elit vadászpilóta-képzőjében, Tom Cruise-zal a főszerepben.
"Harminc éve akarjuk megcsinálni a folytatást, és úgy vélem, egyre közelebb és közelebb jutunk hozzá" - mondta a producer. Emlékeztetett rá, hogy annak idején Don Simpsonnal belevágtak a második epizódba, de fel kellett adniuk, aztán Tom Cruise is megpróbálkozott vele, de ő is feladta. "Most megint visszatértünk rá" - jelentette ki.
Tony Scott, az eredeti film rendezője 2012-ben meghalt, a Top Gun 2 egyike volt annak a három filmnek, amelyre készült, mielőtt öngyilkosságot követett el.
"A film alapötlete, hogy a pilóták fölött már eljárt az idő a drónok miatt. Cruise azonban bebizonyítja, hogy továbbra is fontosak. Szükség van rájuk" - magyarázta Bruckheimer.
A film egyelőre a kezdeteknél tart. Cruise-t lefoglalja számos munkája, ezért meg kell találni azt a lyukat a naptárjában, amikor forgatni lehet vele, a gyártó Paramount filmstúdiónak is megfelelő költségvetést kell biztosítania, és a rendezőt is ki kell választani - sorolta a folytatás feltételeit a producer.

Címkék: Kultúra-film-USA

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során