Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2012. Június 01. 12:00, péntek | Helyi
Forrás: Csabai Mérleg

Kerékpárok bérelhetők Békéscsabán

Kerékpárok bérelhetők Békéscsabán

A turistaszezon és a jó idő beköszöntével újabb szolgáltatással bővült a város kínálata: immáron két keréken, kerékpárral is bejárhatóak a látogatni kívánt területek, legyen szó egy belvárosi kerékpározásról ...

A turistaszezon és a jó idő beköszöntével újabb szolgáltatással bővült a város kínálata: immáron két keréken, kerékpárral is bejárhatóak a látogatni kívánt területek, legyen szó egy belvárosi kerékpározásról vagy egy kisebb túráról a környéken.

Akik kerékpározni szeretnének, csak éppen nincs mivel, azok bátran keressék fel a Tourinform Békéscsabai Irodáját, ahol Schwinn Csepel Ranger női vázas, csomagtartós, 26-os kerékpárok bérelhetők, akár már fél napra (6 óra) is.

Várják a helyi lakosokat, az ide látogató turistákat, osztálykirándulásra kerékpárral indulókat és bárkit, akinek szüksége lenne néhány órára egy kényelmes és gyors kétkerekűre. A kerékpárok kölcsönzése a Tourinform irodából történik, így gyakorlatilag a belvárosban maradva megkaphatják a kétkerekűeket.
A tárolásukat mobil tárolókban oldják meg, amely egy újszerű fejlesztés a kerékpárok biztonságos elhelyezésére.

Bővebb információ:

Tourinform Békéscsabai Iroda
Békéscsaba Szent István tér 9.
66/ 441-261
bekescsaba@tourinform.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 07:53, szerda | Életmód

Bemutatták G. Fodor Gábor Orbán kontra Soros című könyvét

2024. Május 15. 07:52, szerda | Külföld

Giorgia Meloni: nem egyedül Magyarország mond nemet a migránsok szétosztására

Magyarország nem az egyetlen európai uniós tagállam, amely nemet mond a migránsok szétosztására, magukat sokkal európaibbnak valló nemzetek is ugyanezt teszik

2024. Május 15. 07:49, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - Az FTC a duplázásért, a Paks a történelmi sikerért hajt

A Ferencváros a duplázásért, míg a Paks története legnagyobb sikeréért küzd a labdarúgó MOL Magyar Kupa szerdai döntőjében.

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.