Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Július 15. 15:02, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Két fiatal nő és egy férfi rabolt Debrecenben

Két fiatal nő és egy férfi rabolt Debrecenben

Egy háromfős társaság támadt rá egy helyi férfira Debrecenben szombaton. A rendőrök rövid időn belül elfogták a feltételezett elkövetőket.

A rendelkezésre álló adatok szerint július 14-én 1 óra 15 perc körül Debrecenben, egy belvárosi szálláshelyen szóváltást követően egy háromfős társaság rátámadt egy férfira. A 18, illetve 19 éves nők valamint a 34 éves férfi bántalmazta a 30 éves debreceni lakost. A sértettnek sikerült elmenekülnie a helyszínről, azonban a nála lévő pénz a dulakodás közben kiesett a zsebéből, melyet a támadók elloptak.

A bejelentést követően a rendőrök a két nőt a helyszínen elfogták, míg harmadik társukat széleskörű adatgyűjtést eredményként rövid időn belül beazonosították és elfogták. Mindhárom személyt gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásukra.

A 18 éves bagaméri nő, a 19 éves bocskaikerti nő, valamint a 34 éves hajdúhadházi férfival szemben csoportosan elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a nyomozó hatóság.

Címkék: debrecen, elfogás, rablás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára