Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2012. Június 15. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: Gyulai Hírlap Online

KEZDŐDIK A NYÁR A GYULAI VÁRFÜRDŐBEN

KEZDŐDIK A NYÁR A GYULAI VÁRFÜRDŐBEN

Június 15-től nyári nyitva tartással várják a vendégeket.

A jó idő és az iskolaszünet beköszöntével a Gyulai Várfürdő új nyári nyitva tartással üzemel. A tervezetthez képest már egy nappal hamarabb, június 15-től az új nyitva tartás szerint, mindennap 8–20 óráig várják a fürdővendégeket – tájékoztatta a Gyulai Hírlapot Boros László Attila, a Gyulai Várfürdő Kft. ügyvezető igazgatója. Elmondta, hogy a gyógyászat naponta 8–18 óráig, a Castello Wellness és Szaunapark 10–19 óráig tart nyitva. Éjszaka is fürdőzhetünk majd, minden pénteken és szombaton 20–24 óráig.

A Beauty Masszázs Szalonba nyáron is várjuk a felfrissülésre és megújulásra vágyókat naponta 13–17 óráig, szombaton, vasárnap és ünnepnapokon 10–18 óráig. Az új nyitva tartással egy időben a belépőjegy- árak is változnak, a felnőtt egész napos belépőjegy 2 150 Ft-ba, a kedvezményes belépőjegy 1 790 Ft-ba kerül, a gyulai felnőtt egész napos belépő (990 Ft) és a gyulai diák és nyugdíjas egész napos belépő (790 Ft) ára változatlan marad.

– Kültéri medencéink nagy része már nyitva áll, június 15-én megnyitjuk a hullámmedencét is. A gyermek-víziparadicsomot idén pünkösdkor már kipróbálhatták a lubickolni vágyó gyermekek, ez a medence folyamatosan június 15-től fogadja majd a legkisebbeket. A csúszdás medence csúszdáit is megnyitjuk péntektől. A medencenyitásokat azonban nagyban befolyásolhatják az időjárási viszonyok, így rossz idő esetén változhatnak a nyitások időpontjai, ilyen esetben tájékoztatjuk majd látogatóinkat a www.varfurdo.hu oldalon és a bejáratoknál elhelyezett információs táblákon – mondta el a fürdőigazgató.

A szünidő hasznos eltöltésére úszó- és szabadidős napközis gyerektáborokat szervez a Gyulai Várfürdő Kft. Heti ötnapos turnusokra lehet jelentkezni, a tábor hétköznapokon 7.30–16.30-ig tart.

– Július közepén két nagyszabású rendezvénnyel várjuk a hozzánk ellátogatókat. Az egyik országos rádiós csatorna kitelepülésével és kívánságműsorával, valamint az egyik országos televíziós csatorna népszerű tehetségkutató műsorának fellépőivel és egy élő szuperkoncerttel örvendeztetjük meg a fürdőzőket – mondta Boros László Attila.

– A Gyulai Várfürdő 2012-13-ban egy modern családi élményfürdővel gazdagodik, amely egész évben fürdőzésre csábítja a család minden tagját. Az új létesítmény építése a várfürdő megszokott színvonalú működésével összhangban zajlik 2012 júniusától. Minden igyekezetünk ellenére egyes időszakokban az új értéket teremtő beruházás kihathat a fürdő megszokott szolgáltatásainak használatára. A Gyulai Várfürdő kiváló adottságainak köszönhetően a 18 medencéből csupán kettő, a kültéri árnyékolós és a pezsgős medence működését kell átmenetileg szüneteltetni, amelyek azonban az új élményfürdő indításával együtt újra várják a gyó-gyulni vágyókat. A beruházás munkafázisairól honlapunkon olvashatnak az érdeklődők – tájékoztatta a Gyulai Hírlapot a Gyulai Várfürdő Kft. igazgatója.

M-P. J.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).