Városlista
2021. november 29, hétfő - Taksony

Hírek

2011. Augusztus 21. 14:37, vasárnap | Kék hírek
Forrás: STOP

Kiirtotta családját egy 21 éves férfi Esztergomban

Kiirtotta családját egy 21 éves férfi Esztergomban

Meggyilkolta nagyanyját és apját, nagyapját pedig súlyosan megsebesítette egy 21 éves fiatalember Esztergomban. A vérengző fiatalember magával is végzett - értesült a HavariaPress.

Pénteken este történt a családi tragédia Esztergomban. A 21 éves fiatalember először nagyszüleire támadt rá: 66 éves nagyanyját megölte, 69 éves nagyapját súlyosan megsebesítette. Ezt követően otthonában több késszúrással végzett édesapjával, majd felgyújtotta a lakást, s öngyilkosságot követett el.

Az öngyilkosság előtt a vérengző fiú felhívta édesanyját, s beszámolt neki tettéről. A rendőröket az asszony értesítette.

A nagyszülők lakásán a rendőrök holtan találták a nagymamát, a nagypapát súlyos sérülésekkel kórházba szállították a mentők. Az édesapa lakásához tűzoltókat riasztottak, akik megfékezték az odabent tomboló lángokat. A kiégett lakásban két holttestet találtak: a meggyilkolt apáét és a fiatalemberét. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.

STOP

Címkék: meggyilkol

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 28. 16:08, vasárnap | Kék hírek

Viccnek indult, de a rendőrségen folytatódott az ügy

Egy 26 éves férfi és négy társa ellen folytatott nyomozást fejezték be a rendőrök. Vádemelést javasolnak.

2021. November 28. 11:02, vasárnap | Kék hírek

Tunéziai drogdílert fogtak el a magyar rendőrök

Kokaint és hasisgyanús anyagot foglaltak le a rendőrök a feltételezett elkövető lakásán, a kábítószer feketepiaci értéke akár kétmillió forint is lehet.

2021. November 27. 16:02, szombat | Kék hírek

Hét drogdíler kaptak el Bács-Kiskunban

Bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt hét embert vettek őrizetbe egy Baján, Érsekhalmán és Siklóson tartott rendőrségi akció után

2021. November 27. 14:00, szombat | Kék hírek

Több tucat rendőr csapott le egy drogbandára Pest megyében

Két nap alatt tíz helyszínen gyűjtöttek be 11 gyanúsítottat a Pest megyei rendőrök. Az akciókban öt kábítószer-kereskedelemmel, hat fogyasztással gyanúsított férfit fogtak el.