Városlista
2024. május 22, szerda - Júlia, Rita

Hírek

2012. Május 18. 08:00, péntek | Helyi
Forrás: Békéscsaba Megyei Jogú Város

Kik lesznek a legjobbak az Előre Centenáriumi Bizottság szavazásos játékán

Kik lesznek a legjobbak az Előre Centenáriumi Bizottság szavazásos játékán

Száz esztendő edzőlegendái.

Az Előre Centenáriumi Bizottság (ECB) által kiírt szavazásos játék harmadik fordulója április 30-án véget ért. A szavazatok összesítése megtörtént.Április 1-jétől az Előre-évszázad edzőlegendáira adhatták le voksaikat a drukkerek.

Az ECB négy kategóriában indította el játékát: az évszázad kézilabda edzőjére, labdarúgó edzőjére, valamint a sportágalapítókra és a legsikeresebbekre lehetett szavazni. Valamennyi kategóriában nyolc-nyolc választási lehetőség volt. A szurkolók több ezernyi szavazatot adtak le.

A négy kategória 1–3. helyezettjét az ECB jelen sajtóanyagában nyilvánosságra hozza, de a végső győztes kilétére 2012. május 18-án, 10.00 órától, az Előre Centenáriumi Klubban (Szent István tér 8., volt Cathy’s Kávéház) derül csak fény. Az esemény nyilvános , a programra minden érdeklődőt szívesen várnak a szervezők.

A sorrendet mind a négy kategóriában a helyezési pontok összege határozta meg.

Összesen öt fórumon lehetett szavazni, 2 online és 3 papír alapú formában. Az ECB elvégezte a számolásokat. Az egyes szavazási lehetőségeken a legtöbb voksban részesülő 1 helyezési pontot kapott, a legkevesebbet kapó pedig 8-at. Az öt fórumon megszerzett helyezési pontokat a szervező bizottság összeadta, így kialakult a végeredmény. A győztes „esemény” mindkét kategóriában az, amely a kevesebb helyezési ponttal rendelkezik.

A beérkezett szavazatok alapján a dobogóra került edzők (betűrendben) az alábbiak. Kézilabdaedzők: Mátéfi Eszter, Skaliczki László, Szabó Károly. Labdarúgóedzők: Babolcsay György, Csank János, Pásztor József. Sportágalapítók: Buzássy Béla, Kocziha János, Rácz Lukács és neje. A legsikeresebbek kategóriája: Galli Zsolt, Lukács József, az Unyatinszki-házaspár.

A május 18-ai rendezvényen kiderül, hogy közülük kik is lettek a szurkolói szavazatok alapján az évszázad legjobbjai, és az Előre Centenáriumi Bizottság kinek adományozza az Előre- évszázad súlyemelője számára megítélt diplomát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 22. 18:30, szerda | Sport

Bucsi a Red Bull Ringen győzelemmel zárt

A Red Bull Ringen folytatódott a 2024-es versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői, köztük Bucsi Attila és Berta Benjámin számára.

2024. Május 22. 15:48, szerda | Sport

Budapesten lesz a BL döntő 2026-ban

Budapesten a Puskás Arénában rendezik a labdarúgó Bajnokok Ligája 2026-os döntőjét az európai szövetség (UEFA) végrehajtó bizottságának szerdai döntése értelmében.

2024. Május 22. 14:03, szerda | Belföld

Robbanás történt Tapolcán, egy társasházi lakásban, az épületet kiürítették

Gázrobbanás történt szerda délelőtt egy tapolcai lakásban. Egy embert kórházba vittek, az épületet, az úgynevezett Y-házak egyikét, kiürítették - tájékoztatta a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője a

2024. Május 22. 14:01, szerda | Belföld

Már nyomtatják a szavazólapokat