Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Október 05. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: STOP

Király Lindára megint visszaugrott néhány kiló

Király Lindára megint visszaugrott néhány kiló

Király Linda kislány korától kezdve küzd a plusz kilók ellen. Az énekesnő már többször úgy érezte, végre megtalálta azt a módszert, amitől meg tudja tartani a súlyát. Ám ahogy lead pár kilót, elég hamar vissza is jön rá.

- Nagyon szeretek enni, és életemben már többször sikerült elérnem az álomsúlyt, de most egy éve megint nem annyit mutat a mérleg, amennyit szeretnék. Legutóbb Visegrádon jártam, és végigcsináltam csodálatos környezetben egy tíz napos léböjt kúrát. Mintha újjászülettem volna, és ezalatt sikerült megszabadulnom pár kilótól is, de fontosabb, hogy újra jól érzem magam a bőrömben. Persze, még szeretnék fogyni, de nem drasztikus fogyókúrákkal, hanem életmódváltással. Most arra figyelek, hogy ne egyek kenyeret, ha muszáj, akkor csak tönkölybúzából készültet. Nagyon sok friss zöldséget fogyasztok, húst kevesebbet. Rendszeresen járok edzeni, ha itthon vagyok, akkor a párommal edzek, hiszen Zsombor személyi edzőként is dolgozik - mondja Király Linda.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára