Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. November 13. 10:53, kedd | Kék hírek
Forrás: mti

Kokaindílert kaptak el a pesti bulinegyedben

Kokaindílert kaptak el a pesti bulinegyedben

Elfogtak a rendőrök egy kábítószer-kereskedőt, aki három férfinak kokaint adott el szombaton a budapesti V. és VII. kerületi szórakozóhelyek környékén – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedden a honlapján.

A közleményben azt írták, a vásárlóktól 4,23 gramm kokaint foglaltak le, a 29 éves férfi lakásán pedig nejlontasakokba adagolva 9,7 gramm kokaint, készpénzt és a kábítószer adagolásához használt eszközöket, digitális mérleget találtak.

A nyomozók vasárnap hajnalban a Ferencvárosban elfogták azt a 29 éves férfit is, akitől a szórakozóhelyek környékén kereskedő férfi továbbértékesítés céljával a drogot vásárolta. Nála mintegy négyszázezer forint készpénzt, budaörsi lakcímén pedig 18,97 gramm kokaint találtak.

A házkutatás közben érkezett egy fogyasztó is, aki az ott lakó kábítószer-kereskedő 31 éves testvérét kereste, hogy tőle vásároljon. A rendőrök mind a két férfit elfogták, majd a ház másik lakrészében további 59,4 gramm kokaint és 124 gramm marihuánát találtak.

A BRFK nyomozói négy férfit kábítószer birtoklása, három férfit pedig - őrizetbe vételük mellett - kábítószer-kereskedelem miatt hallgattak ki gyanúsítottként, valamint indítványozták a drogkereskedők letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.