Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Január 05. 14:54, csütörtök | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Kőkemény: rámászna Seherezádé anyjára VV Gergő

Kőkemény: rámászna Seherezádé anyjára VV Gergő

Seherezádé édesanyjánál teljesen kiverte a biztosítékot Gergő szemtelen viselkedése, amelynek ő volt a célpontja. Bocsánatkérést vár az alfahímtől.

A ValóVilágból legutóbb kiesett Dukai fiú ugyanis viccelődve eljátszott a gondolattal, hogy Seri után esetleg közte és az édesanya közt is lehetne valami.

- Köpni, nyelni nem tudok! - kezdte az Új Ásznak felháborodva Seri édesanyja, Ditti, amikor meghallotta Gergő szavait egy internetes oldal riportjában. Az alfahím ezt kérdezte a riportertől: "Tudtad, hogy Seri anyja és köztem kevesebb a korkülönbség, mint Seri és köztem?" Mire a riporter visszakérdezett: "Tehát bármi lehet akár vele is?" Erre Gergő nevetve egy újabb kérdéssel zárta a poénkodást: "Nézd meg a lányát, aztán vidd el az anyját..."
Ditti most azt fontolgatja, hogy lemondja a Fókusz által szervezett pénteki találkozót, amelynek célja, hogy beolvasson Gergőnek Seri megalázása miatt.

- Ez nagyon durva és provokatív! Sért, méltatlannak tartom, és elvárom tőle a tiszteletet! Tudjuk, hogy a lányomat nem tiszteli, de hogy az anyjának ilyet mer mondani!? Természetesen bocsánatkérést várok tőle, bár egy ilyen unintelligens emberrel, aki szinte nyíltan kimondja, hogy bejövök neki, és mit csinálna velem, nincs kedvem találkozni. Ilyen tiszteletlenül nem lehet egy nővel bánni, nem lehet megalázni, és nincs joga ahhoz, hogy így viselkedjen! - háborgott a napilapnak Ditti.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.