Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2011. November 22. 14:00, kedd | Helyi
Forrás: Békés Megyei Jókai Színház

Komárnoban vendégszerepelt a Színházkomédia

Komárnoban vendégszerepelt a Színházkomédia

A Jókai színház művészei a komárnoi teátrumban mutatták be a tavaly már megyénkben is sikert aratott Színházkomédiát. Bengt Ahlfors „színház a színházban” típusú játékát három estén keresztül láthatta ...

A Jókai színház művészei a komárnoi teátrumban mutatták be a tavaly már megyénkben is sikert aratott Színházkomédiát. Bengt Ahlfors „színház a színházban” típusú játékát három estén keresztül láthatta a határon túli közönség.

Egy évvel ezelőtt mesejátékkal járt Békéscsabán a szlovákiai magyar színház társulata. Akkor Csukás István és Bergendy István felejthetetlen figurájának, a híres egyfejűnek, Süsünek a történetét vitték színre a vendégek mindenki számára maradandó élményt hagyva emlékül. Ebben az évben a békéscsabai társulatot hívták meg egy előadássorozat erejéig Komárnoba, ahol Bengt Ahlfors Színházkomédia című vígjátékát mutattuk be három estén keresztül.

Bengt Ahlfors Színházkomédiája egy vidéki társulat hétköznapjaiba enged bepillantást – rendező és színész kapcsolata, egy előadás előkészületei – az alkotói válságtól egészen a magánéleti játszmákig felsorakoztatva ember és ember kapcsolatát. A Tege Antal rendezésében bemutatott előadást decemberben még két alkalommal láthatja a komárnoi közönség.

Fotó: Nyári A./A-Team

Címkék: Jókai Színház

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára